Şimdi Ara

Muhabbet kuşum ısırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşşağı yukarı bir hafta önce aldığı muhabbet kuşumla çok iyi anlaşıyoruz artık kafesinin kapısı da açık istediği gibi girip çıkıyor parmağıma da geliyor avcuma da yem de yiyor elimden ancak ne hikmetse dün ve bugün ısırma huyu başladı kafesinin kapağına konuyor genelde oradan alıyorum parmağıma parmağıma çıktığı anda baş parmağımın eklem yerini bi ısırıyor hafif bir canım acıyor ama abartılacak bir şey değil yine de ısırmasının nedeni nedir acaba sinir edecek bir şey mi yapıyorum bilmeden farketmeden yoksa arada bir böyle huysuzlukları tutuyormu kolumdan yukarıya da çıkmaya başladı ama omzuma almıyorum ısırır diye yapabileceğim bir şey varmı ?

• dişleri kaşınıyordur oyun oynuyordur
  • Bir de bu sevimli arkadaşım kafesin üstünde duruyo sürekli parmağıma alığ kafesin kapağına getiriyorum geri uçarak üstüne çıkıyor sürekli kafeste olmasını istemiyorum ama bazı durumlarda içeri de girmesi lazım bir de böyle yaparak fazla mı şımartıyorumdur acaba ?
  • HER Kuş uçması lazım hapsihane hayatı yaşamayın 7-24 dısarda benimkiler hiç içeri girmezler kapıları açıktır. kuş dedigin dışarıda olur hapishane hayatına ne gerek var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.