Arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce aldığım erkekmuhabbet kuşum hala alışmadı yani biraz erken gibi gelebilir ama bundan önceki kuşum 15-20 gün içinde resmen bana aşık olmuştu fakat bu kuşum hala beni sevmiyor. Elime alıştırdım benden kaçmıyor parmağımı uzattığımda üstüne atlıyor hemen zaten Sürekli yem yediriyorum meyve sebze yediriyorum çok seviyor. Parmağıma geldiğinde omzuma doğru götürünce elimi omzuma da atlıyor buraya kadar gayet güzel ama 2-3 haftadır bundan öteye gidemedim eğitimimde. Omuzdayken 5-6 dk sonra dolabın üstüne, kafesine veya da here gidip kendi halinde takılıyor. Sürekli konuşuyorum elimle besliyorum seviyorum ama hala bir ilerleme kaydedemedim tavsiyeleriniz neler? Bu arada her kuş başının karnının okşanmasını sever ama bu çoğu zaman sevdirmiyor hatta ara sıra da ısırıyor... Not olarak kuş 3-4 aylık gibi... Kızışıp farklı sesler çıkartmaya başladı.
Bence bu anlattıklarınız bile iyi bir gelişme. Size alışmış olduğunun göstergesi kesinlikle. Her kuşun karakteri farklı. Bazısı hemen bağ kuruyor bazısı ise zamanla, güvendikten sonra. Siz doğru adımlarla kuşunuzla bağ kuruyorsunuz zaten,bence devam edim böyle. Her kuş başını karnını sevdirmiyor, en azından benim kuşum
SumitoS
kullanıcısına yanıt
Çok teşekkürler hocam sabırla devam edeceğim o zaman :)
thesScorpion
kullanıcısına yanıt
Rica ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme