Şimdi Ara

Muhabbet kuşum sağ ayağını kullanamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Muhabbet kuşum sağ ayağının arka iki parmağını kullanamıyor. Yaklaşık 45-50 gündür bu halde.

Bu süre zarfı içinde yaptıklarım;
    - Veterinere getirdim.
    Veteriner, ayağı kırılmış ya da felç olmuş olabilir dedi. Bulunduğum bölgede muhabbet kuşlarında deneyimle veteriner bulmak çok zor. Hiçbiri muhabbet kuşlarından anlamıyor. Zaten veterinerin kendisi de kliniğinde muhabbet kuşları için ekipman olmadığını pek bir şey yapamayacağını söyledi.
    - Haftada 4-5 gün olmak koşuluyla (B-Komplex, Multivitamin, Provitamin) takviyesi yaptım.
    - Kafesini devamlı temizleyip, kuşumla her gün ilgilendim.
    - Ayağını rahatlatıcı kremleri de denedim. (V*zelin, t*rramycin)
    - İnternette de bu durumu bayağı araştıdım ve doğru düzgün bir çözüm bulamadım.

Gözlemlerim;
    Ayağının tüm parmaklarını hareket ettirip kuvvet verebiliyor.
    Ayağı bu hale geldiği andan itibaren ağrısı olmadı. Ayağına dokununca veya oynatınca bile olumsuz bir tepki vermiyor.
    Ayağını tüneklere normal bir şekilde basabiliyor. Ayrıca bazen ayağını tam açıp basabiliyor.

Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Acaba kuşumun ayağına ne olmuş olabilir? Nasıl tedavi edebilirim?

Resimler;
    Muhabbet kuşum sağ ayağını kullanamıyorMuhabbet kuşum sağ ayağını kullanamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakirts -- 9 Mayıs 2018; 22:2:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum çok bağırıyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.