burada muhabbet kusuyla ılgılı cok ınsan var o yuzden bu forumu kullanmaya başladım neyse mevzuya gelelım.
2 muhabbet kuşum var ikiside dişimiş sonradan fark ettık ben ılk kez kuş bakıyorum cahıllıme geldı aslında 2 sınınde aynı kafesde olmaması lazım mış kavga ederlermiş falan... AMA BENİMKİLER ETMİYORLAR Fıstık-Cankuş
Kuşlarım 8-9 Aydır bende ne kadar ıyı davransakda çok hırçın özellikle bir tanesi yanı Cankuş çok hırçın hemen eli ısırıyor uzun lafın kısası ele alıştıramadım bundan dolayı da evde 8-9 aydır salamıyorum..
burada muhabbet kusuyla ılgılı cok ınsan var o yuzden bu forumu kullanmaya başladım neyse mevzuya gelelım.
2 muhabbet kuşum var ikiside dişimiş sonradan fark ettık ben ılk kez kuş bakıyorum cahıllıme geldı aslında 2 sınınde aynı kafesde olmaması lazım mış kavga ederlermiş falan... AMA BENİMKİLER ETMİYORLAR Fıstık-Cankuş
Kuşlarım 8-9 Aydır bende ne kadar ıyı davransakda çok hırçın özellikle bir tanesi yanı Cankuş çok hırçın hemen eli ısırıyor uzun lafın kısası ele alıştıramadım bundan dolayı da evde 8-9 aydır salamıyorum..
neden ayna da dınlenıyorlar bır sorun mu olur onlar ıcın? kendıne karsı hırcın deıl bana karsı veya baska ınsanlara karsı
guncel
kardeşim öncelikle aynayı kesinlikle çıkarmalısın , aynadakinin kendi görüntüleri olduğunu anlayamıyor kuşlar , başka farklı bir kuş sanıyorlar , kendi görüntüleriyle kavgada edebilir aynada , kurda yapabilir fakat hepsi strese yol açar sonuçta , ayrıca aynı kafeste 2 dişi çok tehlikeli çünkü 2 side kızışmış dişiler , eğer bir sabah birini ölü birinide ağır yaralı bulmak istemiyorsan öncelikle kafesi değiştirip düzgünce aynasız bir düzen kurup ya 2 sinede erkek eş seçtiriceksin 4 tane kuşa bakıcaksın , yada birini elden çıkartıp birine eş alıcaksın , kızıştıktan sonrada tek bakmak pek olmuyor bu kuşlara , en güzeli 2 tane erkek ayarla 2 de güzel kafes , o şekilde besle
Teşekkürler ayarlamaya çalışıcam ama başka yorumlarada açığım..!!
Çünkü kendime alıştıramadım hala insanlardan cok korkuyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme