burada muhabbet kusuyla ılgılı cok ınsan var o yuzden bu forumu kullanmaya başladım neyse mevzuya gelelım.
2 muhabbet kuşum var ikiside dişimiş sonradan fark ettık ben ılk kez kuş bakıyorum cahıllıme geldı aslında 2 sınınde aynı kafesde olmaması lazım mış kavga ederlermiş falan... AMA BENİMKİLER ETMİYORLAR Fıstık-Cankuş
Kuşlarım 8-9 Aydır bende ne kadar ıyı davransakda çok hırçın özellikle bir tanesi yanı Cankuş çok hırçın hemen eli ısırıyor uzun lafın kısası ele alıştıramadım bundan dolayı da evde 8-9 aydır salamıyorum..
burada muhabbet kusuyla ılgılı cok ınsan var o yuzden bu forumu kullanmaya başladım neyse mevzuya gelelım.
2 muhabbet kuşum var ikiside dişimiş sonradan fark ettık ben ılk kez kuş bakıyorum cahıllıme geldı aslında 2 sınınde aynı kafesde olmaması lazım mış kavga ederlermiş falan... AMA BENİMKİLER ETMİYORLAR Fıstık-Cankuş
Kuşlarım 8-9 Aydır bende ne kadar ıyı davransakda çok hırçın özellikle bir tanesi yanı Cankuş çok hırçın hemen eli ısırıyor uzun lafın kısası ele alıştıramadım bundan dolayı da evde 8-9 aydır salamıyorum..
neden ayna da dınlenıyorlar bır sorun mu olur onlar ıcın? kendıne karsı hırcın deıl bana karsı veya baska ınsanlara karsı
guncel
kardeşim öncelikle aynayı kesinlikle çıkarmalısın , aynadakinin kendi görüntüleri olduğunu anlayamıyor kuşlar , başka farklı bir kuş sanıyorlar , kendi görüntüleriyle kavgada edebilir aynada , kurda yapabilir fakat hepsi strese yol açar sonuçta , ayrıca aynı kafeste 2 dişi çok tehlikeli çünkü 2 side kızışmış dişiler , eğer bir sabah birini ölü birinide ağır yaralı bulmak istemiyorsan öncelikle kafesi değiştirip düzgünce aynasız bir düzen kurup ya 2 sinede erkek eş seçtiriceksin 4 tane kuşa bakıcaksın , yada birini elden çıkartıp birine eş alıcaksın , kızıştıktan sonrada tek bakmak pek olmuyor bu kuşlara , en güzeli 2 tane erkek ayarla 2 de güzel kafes , o şekilde besle
Teşekkürler ayarlamaya çalışıcam ama başka yorumlarada açığım..!!
Çünkü kendime alıştıramadım hala insanlardan cok korkuyorlar.