Bildirim
Muhabbet Kuşum Su İçmiyor , Tümseğine Zor çıkıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: KusumMavis
Merhaba arkadaşlar ,
Dün Ankara Optimum Outletten bir kuş aldım. Çekoslavak :) Ama , tümseğine zor çıkıyor ve su içmiyor. Ne yapsam bilmiyorum. Acaba uçma özürlü olabilir mi ? Şunu da söyliyeyim kuyruğu daha çıkmadı. Lütfen yardım edin.
keşke petshoptan değilde bir yetiştiriciden alsaydınız petshoptakiler hastalıklı olabiliyor umarım sizinki sağlıklıdır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: blackjack41
quote:
Merhaba arkadaşlar ,
Dün Ankara Optimum Outletten bir kuş aldım. Çekoslavak :) Ama , tümseğine zor çıkıyor ve su içmiyor. Ne yapsam bilmiyorum. Acaba uçma özürlü olabilir mi ? Şunu da söyliyeyim kuyruğu daha çıkmadı. Lütfen yardım edin.
keşke petshoptan değilde bir yetiştiriciden alsaydınız petshoptakiler hastalıklı olabiliyor umarım sizinki sağlıklıdır
Baktım burnunda akma falan yoktu poposunda dışkı yoktu , hareketliydi kaçtı adamdan 10 saniye sonra kafese koyunca durgunlaştı. Beni görünce gözlerini kapatıyor. -
quote:
quote:
quote:
Merhaba arkadaşlar ,
Baktım burnunda akma falan yoktu poposunda dışkı yoktu , hareketliydi kaçtı adamdan 10 saniye sonra kafese koyunca durgunlaştı. Beni görünce gözlerini kapatıyor.
Alışma sürecindedir o, evi falan tanımaya çalışıyodur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Alışma sürecindedir o, evi falan tanımaya çalışıyodurquote:
Orijinalden alıntı: blackjack41quote:
quote:
quote:
Merhaba arkadaşlar ,
Baktım burnunda akma falan yoktu poposunda dışkı yoktu , hareketliydi kaçtı adamdan 10 saniye sonra kafese koyunca durgunlaştı. Beni görünce gözlerini kapatıyor.
Alışma sürecindedir o, evi falan tanımaya çalışıyodur
Alıntıları Göster
Sağol Abi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X