Şimdi Ara

Muhabbet Kuşum Uçamıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 9-10 aylık bir muhabbet kuşum var. Kuşu 2 aylık iken aldım ozamanlar sorunsuz uçuyordu ancak daha sonra uçamamaya başladı. Petshop a götürdüm kanadına baktı. Tüy dökümünden sonra çıkan kanat iç kısmındaki tüylerinin yamuk olduğunu farkettik ve bundan kaynaklı uçamadığını söyledi. Normal uçan bir kuşun kusursuz ve tüyleri dümdüz iken benim kuşumda tüyler yamulmuş ve ters dönmüş durumda. Vitamin ile düzelir dedi ancak 4 aydır hala bir değişiklik yok. Yardımcı olabilir misiniz ?

• doktora götürme şansın var mı ? tüylerin resmini at bakim. pet shopcu pek anlamaz kuşuda yazık çünkü . kuş = uçmak. veteriner bir şeyler yapar tüy kökünü filan çeker. sen bir şey yapma dahada kötü olur.
  • Muhabbet Kuşum Uçamıyor ?Muhabbet Kuşum Uçamıyor ?Muhabbet Kuşum Uçamıyor ?Muhabbet Kuşum Uçamıyor ?

Hocam biraz zor çektim fotoğrafları umarım anlayabilirsiniz. Kırmızıyla belirttiklerim yamuk olan tüyler. Yeşil olan tam düz olan tüyler. Hepsinin o sırada devam etmesi gerekirken bir kısmı düz kalan kısmı tamamen ters ve yamuk çıkmış. Hiç uçamıyor değil tabi ki ancak uçmamayı tercih ediyor ve uçtuğunda yamuk bir şekilde uçuyor istediği yere gidemeyip çarpabiliyor.

• eragns kullanıcısına yanıt
    Bir veteriner görmesi lazım kuştan anlayan . Tüy çekimi yapıp onlar anlıyorlar hangi tüyü çekeceğini tekrar düz çıkmasını sağlamaları gerekli. Kuş için uçmak önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.