Şimdi Ara

Muhabbet Kuşum Yem Yemiyor. Ve Çok Sessizz (Yardımm) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
50.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kuşun hasta, suyunun içine aspirin at yarım . Cereyanda bırakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: halo12

Arkadaşlar, dün akşam bi muhabbet kuşu aldım. 2 aylık açık mavi ve üzerinde siyah benekleri olan bi kuş. İsmi Rıfkı :)
    Konuya gelelim, Dünden beri yem yemiyor, yemliğini sürekli kontrol ediyorum. ama kabuk göremiyrum. sadece kafesin altına fırlatıp attığı yemler var onlar da yenmemiş :S Acaba kabuğunumu kıramıyor ???? Dünden beri hiç ötmüyor :S olduğuı yerde saatlerce duruyor :S bide biraz önce bi ayağını içeri soktu, tek ayakla duruyo :S ya acaba nedendir ??? çok tatlı bi kuş, ölmesini istemem. Yardımcı olursanız sevinirim. Bekliyorum ????

Bizim evede geçen bi kuş girdi aldım beslyiroum şu an, bizimkide öyle bir yerde saatlerce duruyo, ilk geldiğinde hiç ötmüyordu şimdi az az ötüyor. Ayağını bizimkide kaldırıyo, dinlendiriyor sanırım. Önemli bir şey değil yani.
    Yemek yiyememesi durumunu anlamadım ama yeşillik vermeyi dene. Marul falan cayır cayır yiyolar.

• quote:

Ya arkadaşlar düzgün cevaplar bekliyrum sizden .

odanin iicine sal genis takilsin..suanda senden korkuyo..sal odaya sen bi kosede otur :)
  • benim yeşil olan herşeyi yiyodu içiyodu valla icetea,hamsikoli,pilav(nadir) ve ekmek flan
  • Kuş un Kuş Gripi olmuş
  • Tokatla
  • acılı bi dürüm ısmarla iştahı açılsın
  • psikoloğa götürün.
  • sor bakalım ne derdi varmış.suluğuna rakı damlat biraz.bi küçük de sen aç.konuşun biraz adı üstünde muhabbet kuşu
  • mektebe götür
  • 2 aylık demişin yavru olduğu için kabuklu yemi yiyemeyebilir. Kabuksuz yem al.
    Ballı besleyici bi yemide var onuda al.
    Elinde biraz sev . Alışana kadar böyle yapar. Sal odaya uçsun dursun zaten alıştığında direk gelir ya omzuna ya kafana konar. Birde benim birtane erkek capkın birtanede dişi cennet diye yavru kuşlarım vardı. Kapını zilide kuş sesiydi artık yavru oldukları için heralde bilmiyorum cok cabuk kapı sesini taklit etmeye basladılar .
    Sabahın altısında kim lan bu münasebetsiz sabahın köründe kapı çalıyor diye az kalkmadım . Ama saolsun yine onun sayesinde okulada gec kalmıyordum . Kurulmus saat gibiydi. Öttüğü zaman bilki saat 6:00 yarım saate hazırlanıp okula giderdim

• quote:

Ayakları düzeldi :D şimdi 2 ayağını kullanıyor.. Kafesi yan yatırdım yine hareketsiz bekliyo :S hiçbi değişiklik yok

• Arkadaşlar. Yorumlarınız gerçekten çok içten :D saolun. Ben şimdi kabuksuz yem aldım. Kuşun kafesini açtım, dışarı çıkmasını bekliyorum. Yemini yine yemiyo ama bakalım dışarı çıkıp bikaç tur attıktan sonra acıkıp dalacakmı yeme !!!! Bekliyorum :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.