Şimdi Ara

muhabbet kusumun bas belasi MANTAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyiaksamlar, birkac hafta sehirdisinda oldugum icin kusumu emanet anneme birakmistim.Ancak dondugumde gagadan baslayip cene altini saran mantar hastaligi oldugunu gordum. Biraz gec kaldik ama trosyd mantar kremini dunden itibaren uygulamaya basladim. Bu kremi surdugum andan itibaren kusum halsizlesti, surekli uyuyor. Nesesi gitti.Bu normal midir? Bir de gagasinin ustunde igne ucu kadar delik olusmus mantar nedeniyle. Bu deformasyon telafi olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• resim varmı? terraymacin deri krem varsa eczaden al sür.
  • Terramycin artik piyasada bulunmuyor diye muadilini verdiler ancak goz icin olani var.Trosyd adli merhemi her sitede yazmislar diye ozellikle kullandim. Trosyd iyi kullanan yok mu acaba?
  • Mantar..
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Bir baska açıdan..

• Baska bi resim..

• quote:

Orijinalden alıntı: bilancho

Terramycin artik piyasada bulunmuyor diye muadilini verdiler ancak goz icin olani var.Trosyd adli merhemi her sitede yazmislar diye ozellikle kullandim. Trosyd iyi kullanan yok mu acaba?

sabah akşam sürün. sürmeden önce hafif su ile nazikce temizleyin bölgeyi sonra sürün. 2-3 güne toparlama olur. olmazsa bir doktora götürün orada tüm ilaçlar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konuyla ilgisi yok ama elinize kuşu alınca kaçmak istiyor mu? yoksa hiç tepki vermiyor mu?
  • Kusum 4 senedir benimle, bana cok baglidir, kesinliklei isirmaz.Ama merhemden hic hoslanmiyo.merhemi surunce bitkisel hayata giriyo bizimki.zaten merhemi gorunce zor yakaliyorum.bir de isiriyor onu surucem diye. Yani baya tepki veriyor anliycaginiz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.