Şimdi Ara

Muhabbet Kuşumun Göğsüne Birşeyler Oldu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
32.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.hayvanı yıka antibaktiriyel yüz sabunuyla dikkatli şekilde kafasını temas ettirmeden...!!!! çeşme altında ince akan bi suyla....
    2.yumurta maması,cherliston biber(tatlı biber) ver
    gülmeyin yakın akrabımın büyük petshopu var...
    1 haftaya yay..

muhabbet kuşu yumurta maması yaz tarifleri çıkar charliston biberide ortada ikiye ayır ver yüksek c vitamini ve bakteri oldurucu bağışıklık yükseltici maddeler vardır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Eylül 2011; 17:13:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byabsnn

ya bunlarda koku var mı odama kafes alıp beslemeyi düşünüyorumda yıkanması falan nasıl oluyor bunlar yokmu bilgilendiricek

Koku yok. Ben alalı 1,5 yıldan fazla oldu. 1 kere şampuanla yıkadım. Bikaç kere de sadece suyla yıkadım. Ama her yeri pisletir,kusar,tüy döker. İlerde ölünce üzülürsün alma bence.
  • beyler geldim. kursağı şişmiş yarına kadar yemini al eğer inmezse şişlik tekrar getir dedi. kaşıntıda zaten kanatlarının altında falan tüy kalmadı onun devamı ilaç hala etki etmedi
  • designr kullanıcısına yanıt
    ne oldu burası en son
  • aynı sorun benim kuşta da var ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rose76 kullanıcısına yanıt
    kardeşim yaşamadı çok ümitlenme o yüzden
  • ben kuşu iyileştirdim. aynı hastalık vardı kursağı şişiyor üstündeki tüyleti yoluyordu son zaman kafesin dibinde durmaya yem yemeyip su içmemeye başladı. kuşta küf mantarı tespit ettim. mikostatin ve mamayla ağızdan enjektörle kursağa girip besledim şu an maşallah şimdi cin gibi şu an kafesin üstünde oynayıp duruyor. iyileşim sürecini anlatacağım bir konu açacağım bu hastalıktan çok kuş ölüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.