Şimdi Ara

muhabbet kuşumun tırnağı kopmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tırnağı kopmuş yeni farkettim. Ayağıda incinmiş olabilir fakat Üstüne basabiliyo hiç bişi olmamış gibi takılıyo ötüyo eğleniyo...tırnağın koptuğu parmak biraz yukarı bakıyo. Kanama olmamış sanırım kafesinde hiç kan yok. Elimle dokundum oynattım o parmağı hiç tepki vermedi Yarın veteriner e götürücem ama sizlere de bi sormak istiyorum ne yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cypermethrin -- 29 Mart 2016; 2:09:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tırnak geri gelmez. evde bepeantene vs varsa hafif al eline sür. doktorta krem verecektir. sorun yok kanamda yoksa. %90 doktorada götür baksın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cypermethrin

Tırnağı kopmuş yeni farkettim. Ayağıda incinmiş olabilir fakat Üstüne basabiliyo hiç bişi olmamış gibi takılıyo ötüyo eğleniyo...tırnağın koptuğu parmak biraz yukarı bakıyo. Kanama olmamış sanırım kafesinde hiç kan yok. Elimle dokundum oynattım o parmağı hiç tepki vermedi Yarın veteriner e götürücem ama sizlere de bi sormak istiyorum ne yapabilirim.

Muhabbet kuşlarında genellikle tırnak yaralarına sık rastlanır. Kanayan yaraya "Tetrat"(Petshopda bulamazsınız, "Teramisin" gibi eczanelerde bulabilirsiniz.) kapsülün içindeki toz dökülür. Hem antiseptik vazifesi görerek mikrop kapmasını engeller hem de kanı durdurur. Kanamayan tahriş olmuş, yapa derisi kalkmış yaralara da "Teramisin" göz merhemi sürülmesi tavsiye edilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşu ayak kırılması
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.