Şimdi Ara

MUHABBET KUŞUMUN YAŞI CİNSİ VE CİNSİYETİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim iyi forumlar
     MUHABBET KUŞUMUN YAŞI CİNSİ VE CİNSİYETİ YARDIM MUHABBET KUŞUMUN YAŞI CİNSİ VE CİNSİYETİ YARDIM MUHABBET KUŞUMUN YAŞI CİNSİ VE CİNSİYETİ YARDIM MUHABBET KUŞUMUN YAŞI CİNSİ VE CİNSİYETİ YARDIM

• Güzel kuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: regerenist

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim iyi forumlar
     MUHABBET KUŞUMUN YAŞI CİNSİ VE CİNSİYETİ YARDIM MUHABBET KUŞUMUN YAŞI CİNSİ VE CİNSİYETİ YARDIM MUHABBET KUŞUMUN YAŞI CİNSİ VE CİNSİYETİ YARDIM MUHABBET KUŞUMUN YAŞI CİNSİ VE CİNSİYETİ YARDIM

Hocam Gordugum Kadarıyla Gagası Mavıye Calıyor Buyuk ıhtımal Erkektır Cınsını Hıc Bılmıyorum Ama Hollanda Felan Olamaz Onlar Cok ırı oluyorlar Yasına Gelırsek 1 -2-3 Yıllık Olabılır Kesın Bısı solemesı zor

Edit:Kus Cok guzelmıs Hocam

• kuş yavru sanki kuşçudan eve getirip hemen resmini çektin gbii duruyor
  • 3 4 aylık sanıyorum ki 2 ay oldu alali ozaman kuyruğu yoktu neredeyse.birde bunlar ne zaman konuşmaya basliyorlar bizimki sürekli evde salık omzuna filan geliyor bir tek konuşmasi eksik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler yorumlar için bende seviyorum insan yanlız birakamiyor evde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 aylık olmamış henüz daha ufak, cinsiyet dişi ve baskın parçalı renk türü. ırk olarak ta yerli muhtemelen. çeresindeki mavilik aldatmasın, burun deliği çevresindeki beyazlıklar dişi olduğunu belirtir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanc58 -- 18 Ekim 2013; 4:49:14 >
  • teşekkürler yorumlar için
  • arkadaşlar dişi olduğunu düşündüğümüze göre dişiler hiç konuşmaz mı forumda böyle şeyler gördüm ama var mı bilgisi olan ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.