Şimdi Ara

muhabbet kuşumun yemi azaldı (içeri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mubişimin yemi az kaldı yarına biter . yarına yeni bir yem almak istiyorum ama ;

- hangi marka önerirsiniz ?

- hayvan habire aynı yemi yemekten bıkmış olabilir meyveli mi alsam ?

- ballı kraker tavsiye edermisiniz ?

- ya da başka bir yem türü biliyorsanız onuda söyler misiniz ?

şimdiden teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sperare

Arkadaşlar mubişimin yemi az kaldı yarına biter . yarına yeni bir yem almak istiyorum ama ;

- hangi marka önerirsiniz ?

- hayvan habire aynı yemi yemekten bıkmış olabilir meyveli mi alsam ?

- ballı kraker tavsiye edermisiniz ?

- ya da başka bir yem türü biliyorsanız onuda söyler misiniz ?

şimdiden teşekkürler :)

Mama yapabilirsin internetten araştır
    yem olarak bonnie öneririm içinde kuşun ihtiyacı olan her şeyvar sevmiyen kuş yok , krakerde neden olmasın.
  • öncelikle yanıt verdiğin için teşekkür ederim . ev yumurtalı etimek ilen yapılan mamadan yapıp verdim kuşa afiyetle yedi . ama o ballı krakerler pek önerilmiyormuş. tavsiyene uyup bonnie alacağım fakat meyveli mi alayım yoksa normal mi ? şimdiden teşekkürler.
  • O renkli şeyler pek iyi sayılmaz kuş için. Kraker yerine dal darı alın. Büyük bir iştahla yer.

Mama için de yumurtaya çok az havuç ve yumurta koyun. Bir tane de bebe bisküvisi koyun. Severek yer. Vitamin ihtiyacını da karşılar. Günlük olarak da çok az meyve verin elma, marul gibi. Ama çok az. Yoksa ishal olabilir, ölebilir. Az olursa faydalı, çok olursa zararlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonine al bencede. Migrosta bonine 500 gr 5,50TL champion 450gr 2,70 TL idi geçen hafta ben birkaç paket aldım ikisindende. Ballı kraker önermem zaten bu iş ile uğraşanlar da pek tavsiye etmiyorlar. Yumurtalı mamayıda ben yaptık kuşlarım hiç sevmedi 2 gün bekledi tadına bile bakmadılar. Arada yeşillik ver ben haftada bir veriyorum değişiklik olsun diye..
  • teşekkür ederim mama olarak bonnie aldım yarında dal darı alacağım . her gün zaten havuç veya elma yediriyorum. yanıtlarınız için teşekkürler
  • Havuç ve elma az verin. Tekrar söylüyorum. Bu gibi taze meyveler kuşun hoşuna gider tabiki fakat kuş ishal olacağını akıl etmez. Bitene kadar yer. Sonra da ishal olur ve kuşlar ishalleri insanlar gibi atlatmaz. Ölme riski yok denemeyecek kadar fazla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

Havuç ve elma az verin. Tekrar söylüyorum. Bu gibi taze meyveler kuşun hoşuna gider tabiki fakat kuş ishal olacağını akıl etmez. Bitene kadar yer. Sonra da ishal olur ve kuşlar ishalleri insanlar gibi atlatmaz. Ölme riski yok denemeyecek kadar fazla.

az derken örneğin elmanın 1dilimi ne kadar olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

az derken örneğin elmanın 1dilimi ne kadar olmalı

Kanaryama 1 dilimin yarısını veriyorum. Bu miktar bazen artıp ya da azalıyor. Zaten hepsini yemiyor. Birazcık yem yiyor sonra elma yiyor; karnı akınca tekrar yem yiyor. Elmayı yemeğinin üstüne tatlı niyetine yiyor. Zaten kuşlar doyduğunu anlayan canlılardır. Balıklar gibi değil. Yiyebileceğinden fazlasını yemez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.