Bildirim
Muhabbet yeni geldi ama...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bulunduğu ortama alışınca yemini yer -
quote:
Orijinalden alıntı: P.DJOSER
Muhabbetimi yeni aldım. ancak yem hiç yememiş dünden bu yana.
Bir köşede oturup etrafı izliyor. hasta olmasığını biliyorum yani deneyimim var hastalık vs. hakkında ama böyle neden durduğunu anlayamadım.
Yardımcı olursanız sevinirim
arkadaş söylemiş bulunduğu ortama alışınca yemeye başlar sen rahatsız etme yeter. -
quote:
Bir köşede oturup etrafı izliyor. hasta olmasığını biliyorum yani deneyimim var hastalık vs. hakkında ama böyle neden durduğunu anlayamadım.
cevabi verim yemeni yememesi n ormaldir arkadaş ortamindan ayrildi başka yere taşinda tek kuş galiba ? etrafi iziliyor diyorsun çevreyi tanimaya çalisiyor sakın eline alma 1 hafta öyle geçsin sonra sal camlara kapa uça uça cevreyi tanicak kuşun erkek galibab ? -
quote:
Orijinalden alıntı: MoonDeath
quote:
cevabi verim yemeni yememesi n ormaldir arkadaş ortamindan ayrildi başka yere taşinda tek kuş galiba ? etrafi iziliyor diyorsun çevreyi tanimaya çalisiyor sakın eline alma 1 hafta öyle geçsin sonra sal camlara kapa uça uça cevreyi tanicak kuşun erkek galibab ?
evet erkek. şimdilik iyi. sabah bişeyler yedi :) kafesin tabanından.
Bir de anüs bölgesine dışkı yapışmış. ne yapabilirim?
-
bir şey yapma kendisi istese agziyla kopartip atabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X