Şimdi Ara

Muhafazakar bir balayı tatili icin tavsiyeye ihtiyacim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar kismet olursa 9 temmuz 2017 de dugunum var ve simdiden hem erken rezervasyon firsatlari icin hem de guzel bir yere gidebilmek icin kollari sivadim ve her zamanki gibi siz degerli forum uyelerinin yardimlarina ihtiyacim var

11 temmuz sali girisli 16 temmuz pazar cikis tarihimiz olacak

Muhafazakar bir yer ariyorum. Antalya taraflarinda korunakli havuzlari olan birkac yere baktim ancak buralarda da yemek problemi oluyor yemegi kendi imkanlarimiz ile halletmemiz gerekiyor.

Bu villalar gibi rahat edebilecegim ama otel imkanlarindan da faydalanabilecegim bir yer ariyorum. Ortalama butcem 7.500 tl civarinda. Mekan olarak heryer olabilir.

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Cok tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilalakman

Merhabalar kismet olursa 9 temmuz 2017 de dugunum var ve simdiden hem erken rezervasyon firsatlari icin hem de guzel bir yere gidebilmek icin kollari sivadim ve her zamanki gibi siz degerli forum uyelerinin yardimlarina ihtiyacim var

11 temmuz sali girisli 16 temmuz pazar cikis tarihimiz olacak

Muhafazakar bir yer ariyorum. Antalya taraflarinda korunakli havuzlari olan birkac yere baktim ancak buralarda da yemek problemi oluyor yemegi kendi imkanlarimiz ile halletmemiz gerekiyor.

Bu villalar gibi rahat edebilecegim ama otel imkanlarindan da faydalanabilecegim bir yer ariyorum. Ortalama butcem 7.500 tl civarinda. Mekan olarak heryer olabilir.

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Cok tesekkurler
    silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 17 Ekim 2016; 18:46:58 >
  • silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 17 Ekim 2016; 18:47:07 >
  • hocam biz buraya gittik memnun kaldık herşeydahil herşeyiyiydi.

www.berahotels.com
    alanya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtcaan -- 8 Ekim 2016; 0:26:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fethiye'deki Evra Hotel de iyidir.
  • bilalakman kullanıcısına yanıt
    ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.