Bildirim
Muhalif medyaya yapılanlara sessiz kalanlar yarın ... (3. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: teknobah
quote:
Orijinalden alıntı: wolfestein
Etme-bulma dünyası. Dün acımasızca vatanseverlere iftira atan cemaat medyası, sıra kendilerine gelince ağlıyorlar. Cemaat medyasına diyeceğim odur ki fazla ses çıkarmasınlar kendi sonlarını kendileri hazırladılar.
Vatansever dedikleriniz darbeciydi, darbeci! Ülkeyi yine 30 yıl geriye gotureceklerdi. Gerçi Akp de goturuyor ama bi darbe etkisi kadar da goturemezler heralde.
Neyin kafasını yaşıyorsun?
Bir insana darbeci yaftası vurabilmek için o kişi veya askerlerin bir kez de olsa darbe yapmış olması gerekmez mi? Ama bu adamlar geçmişte darbe yapmamışlar. O halde sen yalan konuşuyorsun.
Balyoz davasında tüm sanıklar beraat etti.
Ergenekon davasında ise süreç yeniden ele alınıyor (davada tutuklu var mı yok mu bilmiyorum).
Bu komutanlar darbeciyse neden beraat ettiler?
Bu yargılananların arasında bozuk düşünceli olanlar var mı var ama hepsini darbeci diye yaftalamak ne kadar doğru?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Akp yalakasi degilsen darbecisin..Bakis acilari boyle..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya şimdi varsayım üzerinden hareket edemeyiz ki. Yapacaklardı, edeceklerdi bunun sonu yok.
Lafı fazla uzatmak istemiyorum, bu komutanlar şayet abd işbirlikçisi olsa idi kesinlikle bu iftiralara maruz kalmazlardı. Haksız mıyım???
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dünkü bugün gazetesinin anasayfasındaki yalanı nasıl savunabiliyorsunuz ya? Bu kadar mı fanatiksiniz?
Hocam fotoşop üzerinde biraz daha çalışmalısın
quote:
Orijinalden alıntı: teknobah
quote:
Orijinalden alıntı: wolfestein
Ya şimdi varsayım üzerinden hareket edemeyiz ki. Yapacaklardı, edeceklerdi bunun sonu yok.
Lafı fazla uzatmak istemiyorum, bu komutanlar şayet abd işbirlikçisi olsa idi kesinlikle bu iftiralara maruz kalmazlardı. Haksız mıyım???
Yapmayacaklarsa neden silah gömdüler? Neden darbe planı yazdılar?
ABD işbirlikçisi, İsrail adamı, Yahudi, Avrupacı geçin bunları. Adamlar suçluydu. Yargılandılar. Herkes gördü.
Yahu bu kesin mi? Ben ne bileyim başkalarının bu silahları gömmediğini.
Bir de aklına yatıyor mu darbe yapacak asker silahları niye gömsün? Karşımızda profesyonel bir ordu var adamların bu silahları saklayacak hiç mi depoları yoktu? Bu gömme işi daha çok pkk'lı itlerin başvurduğu bir yöntemdir.
Dönemin Genelkurmay başkanı İlker Başbuğ kazıda bulunan silahların TSK envanterinde bulunmadığını belirtti. Ayrıca gömülen lav silahının içi de boş. Bu haliyle bu silah bir teneke parçası oluyor.
Benim sana sorum şudur; ordu darbeye böyle mi hazırlanır? Sen buna inanıyor musun?
Amatörce kurgulanmış bir senaryo başka bir şey değil...
Ayrıca darbe planı dedikleri olay gerçekse bu sadece hazirlayani bağlar, bütün TSK personelini bağlamaz. Şayet bu plan gerçekse.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfestein -- 2 Eylül 2015; 13:25:23 >
-
Akp karsiti herkes darbeci,her bilgi yalan?Komedisin!
@charisma10 Milletin adamlarına hep aynı kumpası kurdular menderes erbakan turgut özal hepsine hırsız dediler iftira attılar dedelerimiz onlara sahip çıkamamış biz erdoğana sahip çıkacağızz
40 senedir kanka felan olduğu yok cemaat tayyip erdoğan saadetteyken genel seçimlerde saadeti değil diğer sağ partileri desteklemiştir erbakan döneminde bırakın diyenlerde bunlar ayrıyeten erdoğan bunları güç kazanana kadar kullanıp attı biz bunların ingiltereden amerikadan direktif aldıklarını anladıktan sonra ilişiğimizi kestik ayrıca erdoğanı arkadan hançerlediler 7 şubat olayını biliyorsundur umarım
havuz medyası felan diyip ciddiye almazsan darılırım ben seni ciddiye alarak yorum yapıyorum hadi kal selametle
@teknobah
Kabul et sizin adalet gibi bi derdiniz olmadığını
ilk paşalara kumpas kurdunuz sonra fenerbahçeye ardından cübbeli ahmet hocaya sonra hakan fidana ardından da tayyip erdoğana ilk 3 ünü becerdiniz çünkü tayyip erdoğan uyanmamıştı erdoğan hastaneye biraz erken gitse şu an halife olarak gelecekti hoca dediğiniz zat şimdi kırmızı bültenle elleri kelepçeli gelecek inşaAllah ümmete kurduğunuz kumpas çökecek Mazlumlar galip gelecek inşaAllah yeryüzüne haşhaşi tarikatı gibi hain işbirlikçi bir cemaat olarak geçeceksiniz
-
Yobaz dusunce ve anlayis tarihin derinliklerine gomulecek yakin bir zamanda..
rte sayesinde chp once sagci simdi cemaatci oldu 😄
Muhalif medya değil ülke birlik ve bütünlüğüne karşı yayın yapan medya demek daha doğru olacaktır.
Bir başka ülkede teröre böyle maddi manevi destek veren medya kuruluşları çoktan kapatılmış, sorumluları içeri tıkılmıştı.
Bizde ise özgürlük teranesi altında sahip çıkılıyor.
Aslında ak partinin bu yayınlara sevinmesi lazım, ak partinin seçmenini bir arada tutmaya ve kimin ne olduğunu göstermeye yarıyor bu yayınlar.
Düşmanın sinsi olanından korkacaksın. -
quote:
Orijinalden alıntı: charisma10
Akp karsiti herkes darbeci,her bilgi yalan?Komedisin!
Dünkü haberin fotolarını açıkla o zaman çok bilgili kardeşim
Ergenekon, Balyoz tiyatrosu sergilenirken, Kuddusi Okkır hapiste can çekişirken bu haysiyetsiz cemaat ve borazanları, kafalarına kuma sokmuştu ama? Beter olsunlar, aynı acıları sırf kendileri değil, karısı, çocukları, torunları yaşasın. -
Daha dün kardeş gibi olan kesim birbirlerine şakirt demeye başlamış Eskiden biz diyince üstümüze yükleniyorlardı.Yiyin birbirinizi ete para vermeyin
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZekaFışkıttıranİnsan
Forumun cemaatcileri konuya bekleniyorsunuz bakin ne yazmislar son birkac secimdir kanka oldugunuz kişiler
çok şükür şahsen ben ne olduğumu biliyorum . ya siz ....
FİTNE - FESAT yapma Akepa lılara günah olmak tan çıktımı !!! ...
sizden çok uzaaakk kavramlar ADALET HAK HUKUK DİN ,,biliyorum..
https://store.donanimhaber.com/3b/1a/b4/3b1ab436d73a5438788357aae9196aed.jpg
https://store.donanimhaber.com/05/36/fd/0536fd47f71595424da59faefd3e6e41.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 2 Eylül 2015; 14:28:35 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: iniyesta
quote:
Forumun cemaatcileri konuya bekleniyorsunuz bakin ne yazmislar son birkac secimdir kanka oldugunuz kişiler
Tayyipin eski dostları deyince aklıma gelen..
şu paintte yapılmış montajı kullanmayı bırak lütfen erdoğan resminin köşeleri belli oluyor bak bunlar reel ama
"Gözleri var görmezler, kulakları var duymazlar, dilleri var hakkı hakikati konuşamazlar çünkü onlar gözleri kapalı olarak gündüz dolaşırlar."
"suç olmaktan çıkmıştır " kimin sayesinde PUTİN mi !!!!
-
Sırf muhalefet diye gelip cemaati savunmayın. Basın özgürlüğü diyenlerin de ne kadar özgürlükçü olduklarını da gördük. Gürsel tekinin iktidar olursak hükümet yandaşı tvlere el koyacağız sözünü de unutmadık. Allah tan bu millet chp ve onun zihniyetindekilere iktidar yüzü göstermiyor yoksa kendi gibi olmayanları bir çırpıda siler bunlar. -
zaten yapıldı aslan parçaları, yapılmadı mı?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X