türkiyede Scout mantığı yok. eğer olsaydı 4.5m tarık alınmzdi:) muhammette öyle olacak ilerde milyon eurolara istanbula gelecek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Her yıl transfer döneminde derim keşke alsak diye Muhammet ile Alper'i.Alper'i Fenerbahçe aldı umarım Muhammet bize gelir.
quote:Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING quote:Orijinalden alıntı: Dil-hun asil besiktasli cenki alicaktik.adam tam santrfor umut buluttan + sı yok
quote:Orijinalden alıntı: exclusive Indim dereye tas bulamadiim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Geleceğin yıldızı Muhammed değil Enes Ünal. Ben Enes'in yerinde olsam çoktan giderdim Avrupa'ya, isteyenler de var.
U18 de batuhan ibrahimovic gibiydi. Öyle kolay olmuyor o işler. Daha trabzonda, beşiktaşta falan bile oynayabilecek seviyede değil.
tamam gol yemişim ama yukarda da belirttim zaten biraz kişisel sorunları var, hırçın ve ego yüksek ama çok yetenekli bu bi gerçek. Not: Dalga geçmeyin o bi eleştiri sadece. yeri geliyo sneijderi meloyuda eleştiriyoruz kart görünce falan.