Senelerdir muhammet demir diye konu açarım her sene listemizde ama almıyoruz bi türlü. u16'dan beri takip ediyorum inanılmaz bi yetenek var çocukta. Tek sorunu biraz hırçın biri ama buda gençliğinden kaynaklanıyor. Bu sene müthiş bi patlama yapıcak ve seneye almak için yalvarıcaz resmen. hortlatırsınız.
Dediğin gibi U-15/16 da milli takım maçlarını izledim orda fark yaratıyordu şimdi sakatlıktan döndü ve devam ediyor bence sıradaki Avrupa yolcusu Muhammet Demir
quote:
Orijinalden alıntı: Eren1s
Dediğin gibi U-15/16 da milli takım maçlarını izledim orda fark yaratıyordu şimdi sakatlıktan döndü ve devam ediyor bence sıradaki Avrupa yolcusu Muhammet Demir
Bende Olcan Trabzona gitmeden önce bize gelse çok iyi olur diye konu açmıştım. Kimse konuya ilgi göstermemişti. Trabzon da oynayınca herkesin ilgisini çekti. Biraz geç oldu ama yinede bize geldi
quote:
Orijinalden alıntı: Ctrlshft
Bende Olcan Trabzona gitmeden önce bize gelse çok iyi olur diye konu açmıştım. Kimse konuya ilgi göstermemişti. Trabzon da oynayınca herkesin ilgisini çekti. Biraz geç oldu ama yinede bize geldi
Alıntıları Göster
11 oynamaya başladı bu sene geçen de 2 tane de gol attı.
quote:
Orijinalden alıntı: Hadoop
11 oynamaya başladı bu sene geçen de 2 tane de gol attı.
Alıntıları Göster
Her zaman bu çocuğa iyi futbolcu dedik zaten. Biraz sakatlık sorunu var ama doğru yönlendirilirse sağlam forvet olur.
quote:
Orijinalden alıntı: CheckVizoR
Her zaman bu çocuğa iyi futbolcu dedik zaten. Biraz sakatlık sorunu var ama doğru yönlendirilirse sağlam forvet olur.
Alıntıları Göster
bence iyi oyuncu değil sürü psikolojisi ile beğenilen bir oyuncu