Şimdi Ara

Muharrem İnce'nin '2 milyon' yalanı güldürdü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gerçekten öyle ya adam kafasına göre senaryo yazıyor ve mutlak doğru olarak görmemizi istiyor ama sorsan Akp dönemidne pkk ile masaya oturuldu fetö onların döneminde büyüdü Erdoğan söyledi bunu desek. Bunlar mutlak gerçekler. O zaman da der ki Kandırıldılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0985F6AB6

Ne güzel ya valla Akpli olanların kafa yapısına bayılıyorum. Chp yönetmediği yıldan sorumlu olur kaynak ne? Kendim öyle düşünüyorum derin devletin siyasi ayağı ama Akp döneminde neler neler olur. Kandırıldı onlar der kabul eder
    Sen 2000li liseli önce 90'lar dan başla derin devlet nedir gladyo nedir araştırmaya, her devletin derin devleti vardır. Sen olmadığını iddia et sadece buna kendin inanırsın.
  • Erdogan canli yayinda zaten soyledi devamli kandirildigini ve PKK ile masaya oturdugunu.

Arti Ince’nin mitinglerini canli yayindan izliyorum. Ankara’da milyonlar vardi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2000000/50000=40

İki veri arasında 40 kat yanılma payı olur mu?

Vallahi ilginç insanlariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0985F6AB6

Gerçekten öyle ya adam kafasına göre senaryo yazıyor ve mutlak doğru olarak görmemizi istiyor ama sorsan Akp dönemidne pkk ile masaya oturuldu fetö onların döneminde büyüdü Erdoğan söyledi bunu desek. Bunlar mutlak gerçekler. O zaman da der ki Kandırıldılar
    Fetönün yetiştirdiği adamlar öyle bir günde general olmuyor koçum iyice araştır fetö gibi örgütler gizli çalışır masonlar gibi.
  • leonardo765 L kullanıcısına yanıt
    Öyle benimle koçumlu konuşma Kurtlar vadisinde değilsin adabınla yaz ne yazacaksan. Çok o ağızla konuşmak istiyorsan sıkıntı yok alırsın ağzının payını. Terbiyesizlik yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonardo765

Senin yaşın kaç bilmiyorum ama buradakilerin çoğu 16-17 yaşındadır ve sende öylesindir. Vesayet rejimi yani askeri vesayet ve iktidar olmasa bile bu askeri vesayetin siyasi vesayeti chp ülkeyi yıllarca yönetti azınlık çoğunluğa tahakküm etti yılarca hatta 2011 senesine kadar akparti iktidarda olsa bile bu vesayetin çizdiği sınırda kaldı. Yıllarca milleti ağlatanlar sizlersiniz.

Şuan 90'lı yıllarda olan birisine türkiye uçak yapacak araba yapacak desen deli diye kovarlardı yani sen kabul etmesende bunları yapan gerçeküstü bir türkiyede yaşıyoruz.

Alıntıları Göster
    Aynen panpa. takke yasağı, eşarp yasağı maf etdiler bu memleketi .80 yıldır çivi çakmadilaa.hain ,vatan haini ve 15 temmuz alçakları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C0609E675

Erdogan canli yayinda zaten soyledi devamli kandirildigini ve PKK ile masaya oturdugunu.

Arti Ince’nin mitinglerini canli yayindan izliyorum. Ankara’da milyonlar vardi
    Yav he he sana göre milyonlar var ama hayalinde olması gereken ama hayatlar böyle değil hesap kitap ortada hayaller ve gerçekler
  • Did you mean çakmış bide chp dönemlerinden bahsetmiş hasbam.
    Chp sandıktan yanılmıyorsam iki kere Ecevit zamanı birinci çıktı onun birinde sizin başyobazla koalisyon kurdu diğerinde de çobanla başyobaz birlikte hükümet kurdu. Ülkenin anasını bellediler o dönem. Allahtan yakın tarihte biliyoruz ne olduğunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • leonardo765 L kullanıcısına yanıt
    Nasil bir hayal dunyan var anlamadim. IQ seviyesi ve gurur seviyesi ortalama bir Golden Retriever’dan fazla olan biri AKP ve Erdogan’i izlemez.

Neyse daha cevap yazmamin mantigi yok. Sana bol kekli kiraathanende, bol enflasyonlu, bol faizli, yuksek issizlikli, satilmis partinle ve yahudi liderinle basarilar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Ankaranın hali gayet iyi. Yani kısaca verecek cevabım yok ben o kadar dil hokkabazı değilim akı kara gösterecek abilerimi konuya beklerim diyorsun

Alıntıları Göster
    Ankara'nın hali iyi demek için ya Ankara'da yaşamıyor olmak gerekiyor ya da maaşlı troll.

https://www.cnnturk.com/video/turkiye/ankarayi-sel-vurdu-onlarca-kisi-mahsur-kaldi
    http://www.yurtgazetesi.com.tr/turkiye/ankarada-yine-sel-h98406.html
    https://www.cnnturk.com/turkiye/ankarada-lagim-basan-okulda-egitim-rezaleti

evrensel.net
    Bir Ankara klasiği: Kızılay metrosunu su bastı
    https://www.evrensel.net/haber/355386/bir-ankara-klasigi-kizilay-metrosunu-su-basti

evrensel.net
    Ankara metrosunda göçük rezaleti
    https://www.evrensel.net/haber/31345/ankara-metrosunda-gocuk-rezaleti

https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/mimarlar-odasi-ankara-subesi-havagazi-fabrikasindaki-asbest-yuzey-olcumlerini-acikladi-1706556/
    yeni çağ gazetesi
    Ankara'da çeşmelerden zehir mi akıyor?.. - Ahmet TAKAN
    http://www.yenicaggazetesi.com.tr/ankarada-cesmelerden-zehir-mi-akiyor-43836yy.htm

birgun.net
    Gökçek'ten Ankara'ya yeni zulüm: Robot gitti, dinozor geldi!
    https://www.birgun.net/haber-detay/gokcek-ten-ankara-ya-yeni-zulum-robot-gitti-dinozor-geldi-78177.html

Dil hokkabazı da değilim, şarlatan ve kraldan çok kralcı da değilim çok şükür. Şeref, haysiyet, namus gibi kavramlardan da haberim var, alnım ak, başım dik yaşıyorum.

Edit: Bu arada ekleyeyim, belki lazım olur;

Şeref: Başkasının, birine gösterdiği saygının dayandığı kişisel değer, onur.
    Haysiyet: Saygınlık, itibar.
    Namus: Bir toplum içinde ahlak kurallarına ve toplumsal değerlere bağlılık, iffet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valentino -- 23 Haziran 2018; 2:54:5 >

• HAA SEKTÖR git yahu göz var izan var siz miydiniz yoksa temmuz ayında kaban giymiş adamı darbe gecesi okey oynuyor diyen?
  • secim ne olur bilinmez ama herhangi bir partiden bagimsiz olarak konusmak gerekirse Ince'nin bu yaptigi muhalefet ve kanunsuzluklara ve yanlis oldugu halde gerek medya tarafindan saklanan gerekse korkuyla gormezden gelinen herseye gosterdigi bunca tepki bile takdire sayan cok guzel bir secim calismasi yapti kendisi... yillardir beklenilen muhalif cikisi yapti, gerek mitingleriyle gerek su an ki durumu yorumlamasiyla muthis bir is cikardi... Erdogan'i ya da hukumetin yalakasi olmus kesimi bu kadar elestirebilen, korkutan bir adam gelmemisti yillardir. umarim secim kendisi icin cok iyi bir sekilde sonuclanir ama her sekilde, soyledikleri olsun calismalari olsun bir tebrigi hakedecek seviyededir...
  • quote:

Ankaranın hali gayet iyi. Yani kısaca verecek cevabım yok ben o kadar dil hokkabazı değilim akı kara gösterecek abilerimi konuya beklerim diyorsun

Alıntıları Göster
    Ankara’yı sürekli 500 yılda bir olur denen seller basıyor.

Melih bey neden görevden alındı? En son bir akp’li milletvekili fetöyle mücadele ediyoruz ya işte demişti bu görevden alınmalar konusunda

Arınç da Melih bey için “fetöye parsel parsel peşkeş çekti Ankara’yı” demişti

Biz de böyle bir zata inanak öyle mi? Sizleri fetö kaç kere kandırdı ama anlaşılan her an yine kandırabilir. Ucu bucağı görünmeyen insan seline dair komedi hesaplar yapıyorsunuz.

• İyice iftira ve sidik yarışına döndüğüne göre akp 2 yıl öncesinin basiretsiz K.K. chp'sine dönmüş diyebiliriz. Şu anda karşımızda aslında çokta güçlü bir rakip yok. Sadece devlet gücünden destek alan beceriksizler var ve 38 tv kanalında eş zamanlı canlı yayın ve sayısız yalan habere rağmen halkın %45'inden fazlasında yer bulamıyorlar. Git gide çözülen akp'ye rağmen 2 yıl içerisinde ak partisiz bir iktidara kavuşamazsak biz bu işi bırakalım.

• quote:

Senin yaşın kaç bilmiyorum ama buradakilerin çoğu 16-17 yaşındadır ve sende öylesindir. Vesayet rejimi yani askeri vesayet ve iktidar olmasa bile bu askeri vesayetin siyasi vesayeti chp ülkeyi yıllarca yönetti azınlık çoğunluğa tahakküm etti yılarca hatta 2011 senesine kadar akparti iktidarda olsa bile bu vesayetin çizdiği sınırda kaldı. Yıllarca milleti ağlatanlar sizlersiniz.

Şuan 90'lı yıllarda olan birisine türkiye uçak yapacak araba yapacak desen deli diye kovarlardı yani sen kabul etmesende bunları yapan gerçeküstü bir türkiyede yaşıyoruz.

Alıntıları Göster
    hadi lan ordan maaşlı troll. yaşım 30 16 yıl önce 5 lira parayla krallar gibi gezip eğlenebiliyordum.Karşında davar mı var koyun mu var bu martavallarına inanacak.sizin dininiz imanınız kişisel çıkarınız.chp ülkeyi en son ne zaman yönetmiş aç da oku.megri megri diye ağlayıp milliyetçi mi oldunuz son virajda?Atatürk'e sövüp sonra sırf oy koparma amacıyla Atatürk hepimizin atası demediniz mi?Ulan sizin geri vitesinizin bile geri vitesi var be.Sözde Allah'a inanırsınız ama her türlü yalanla dolanla iş çevirmeyi bilirsiniz.Blokluydun tekrar blokluların arasına dön.

• TAMAM melih bey inandık oyumuz inceye

• Adam gladyo demiş ya la

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.