Şimdi Ara

Muhasebe finalinden 100 almışım soruları bekliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KASA HERZAMAN KAZANIR.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de lise 3 (bir sene geç yazıldım) Matematiğinden 05 aldım. Soruları alayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhasebe sınavıma daha var hocam. Perşembe günü kendisi . Ondan önce olan şu dört sınava bakıyorum şimdilik. Eğer çarşamba günü falan uygun olursan ve bende baktığımda hala işin içinden çıkamamışsam sana bazı detayları sorarım. Teşekkürler teklif için.
  • Hocam finans, muhasebe vs bilgilerimi geliştirmek istiyorum.Ama derin ağır kaynaklarda çalışmak istemiyorum.Önereceğin kaynak var mı?

Şirket yöneticisi için, muhasebeci için değil
    Selamlar

• muhasebede bir şey yok ki.
    Asıl baba konular muhasebe-2 'de. Amortisman, reeskont, yansıtma hesaplar falan.

Muhasebede gelse gelse en zor satıştan iadelerin, kambiyo kar zarar, hisse senedi ihraç hesabından gelir.
  • Sirlarini anlat

• Isletme ortagi ihtiyaci nedeniyle isletmeden sattiklari mallardan alir da odemesini sonra yapmak isterse nasil kaydedersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 sene önceki halimi gördüm sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

ŞUNU HİÇBİR ZAMAN UNUTMA DOSTUM

KASA HERZAMAN KAZANIR.

Güzel kitapdi

• taktik versene ne yapmamız lazım

büyük ihtimal büte kaldım
  • Maliyet muhasebesinden Hep 100 lük sınav kağıdı verirdim. Ama hoca bana hiç 100 vermezdi kafasına göre bi yerlerden bi 5 puan kırıp 95 verirdi. Çan eğrisini çok yükseltiyon diyordu
  • Rica ederm kardesim hallederiz ins

• Vizeden 100 aldım bende, ama final patlıcaz gibi duruyor. Derslere girmedim, baya da şey işlemiş hoca.
  • Libya'ya 600TL'lik mal satan X şirketinin kaydını yap bakim. (Not: Kdv oranı iki yerde de %18)
  • Y12 kullanıcısına yanıt
    5 puanla can egrisi mi yukselecek bazi hocalar vardir kimse 100 alsin istemez dedigin hoca iste bu

• 22 yaşımyayım.15 yaşımda ön muhasebeye başladım.Kendimize ait 4 marketin ve 7-8 farklı işyerlerinin muhasebeciliğini yaptım.

Şu an Kıbrıs'ta hemen her işyerinde çalışabilecek tecrübe ve bilgi birikimine sahibim.Piyasadaki tüm paket programlarına hakimim.Ama muhasebe dersinden zar zor geçiyorum.Bu kadar gerçekle alakası olmayan dandik bir ders olamaz.
  • TownSportif kullanıcısına yanıt
    Ne yedin,ne içtin sen onu de bana bakim aöften de muhasebe dersim var sanırım geçemeyeceğim onu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 9 Ocak 2015; 0:09:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GIRALİÇEM kullanıcısına yanıt
    Sorununun oldugu yeri ozelden yaz hatta istersen telefon numaranida at arayayim anlatayim

• Gel bide emd de gorelim seni

• TownSportif kullanıcısına yanıt
    Şu anda başlamadım ama rahatsız edebilirim pmden okulda bir dersten büte kalma ihtimalim var o yüzden aöf derslerine bakamıyorum şu sıralar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.