Şimdi Ara

Mühendis adamın başka bölümden kız arkadaş edinmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazırlık okuyorsan endustriden falan arkadaş yapacaksın en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: haci_kadir

walla ya ne olacak bu halimiz banada makinaya gelirken hic kimse boyle oldugunu soylememisti ne hayallerle geldim sagina bakiyosun erkek soluna bakiyosun erkek cok garip bir durum artik kizlarla iletisim kuramiyorum

Hay ağzını öpeyim kadircim.
    Olmuyor olmuyor olmuyor, sağ sol arkam önüm her yanım erkek.

Buna ek olarak bizim durumumuz daha da fena okulun tek kampüsü, tek fakültesi, tek bölümüyüz makina olarak. Binaları paylaştığımız başka bölüm yok. En yakın kız populasyonu 250 mt. uzaklıktaki çarşıda.
    Bir tane dişi kedi var bölümde. Yakında tüm makina kediye girişecek.
    Sonrada bu habere oha diyorlar.http://img257.imageshack.us/img257/7478/adszak0.jpg

Daha da önemlisi Ajdar niye böyle, diye soruyoruz kendimize.
     Mühendis adamın başka bölümden kız arkadaş edinmesi

Bu arada mühendisleri imzama beklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

quote:

walla ya ne olacak bu halimiz banada makinaya gelirken hic kimse boyle oldugunu soylememisti ne hayallerle geldim sagina bakiyosun erkek soluna bakiyosun erkek cok garip bir durum artik kizlarla iletisim kuramiyorum

Buna ek olarak bizim durumumuz daha da fena okulun tek kampüsü, tek fakültesi, tek bölümüyüz makina olarak. Binaları paylaştığımız başka bölüm yok. En yakın kız populasyonu 250 mt. uzaklıktaki çarşıda.
    Sonrada bu habere oha diyorlar.http://img257.imageshack.us/img257/7478/adszak0.jpg

Sonumuz hiç iyi gözükmüyor

• Okulun ilk günü. İnşaat mühendisliğine giriş dersine girdik. Çevreme bir baktım 10 15 tane kız var. 100 120 tane erkek. Dedim " yuh lan bu ne" Neyse hoca geldi şöyle sınıfı bir süzdükten sonra " Maaşallah bu yıl kız sayısında baya bir artış var " demesiyle ben bittim...:D
  • Peki sizce değermi bunları çekmeye. Sonunda iyi maaşlı severek yapılacak bir iş bulabilcekmiyiz? Benim çevremdekiler iyi kötü bir iş buluyorlar ama 6 gün deli giibi çalışıyorlar. Ayrıca iş ortamları da bu şekilde askeriye gibi. Kurtuluş yok mu bu kaderden napıcaz biz?

Ben burdan sonra amerika ing gibi bir yerde yeni bir lisans okumayı düşünüyorum. Hem ileride yapabileceğim hem de bu kaderden uzak bir bölüm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

quote:

olaya noktayı koymusun

• Eee kimse konuşmuyor ya biraz hareket gelsin konuya hadi canlanın
  • bu sayfanın yukarılara çıkması lazım :) bende bilg. müh okuyorum. gerçi biz makinecilere göre şanslıyız en azından sınıfta kız var ama aldığım puanla rezillik çekiyorum :) ibf de okumak vardı şimdi.. hayat onlara güzel :)
  • ben daha okumadım ama bence hazırlık okurken kız arkadaş edinmek lazım
    sonra onun arkadaşı arkadaşının arkadaşı diye açılırız
  • finaller var kizlari dusunucek halimiz mi kaldi.notlar yerlerde nasil kurtaricaz onlari dusunuyoruz hatta suan ne isim var lan benim burda gidiyorum ben calismaya
    not:cevre muh okuyoruz kizlar var fakat nefes alsincilar icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 8 Ocak 2011; 11:48:29 >
  • ata tecavüze yeltenen masum genç....
  • bizim iibf binasının etrafını sarmıştı bi ara müh. öğrencileri ya bize içeriden bir kaç kız vereceksiniz ya da yakarız binayı diye kimse dışarıya çıkamadı bayan güvenlik görevlisi vardı engel olayım derken parçaladılar acısı hala taze...
  • İşte bu yüzden mühendise artık kız vermiyorlar, bizimle evlenecek kıza yazık lan!
  • Fen-edebiyata dadanın
  • Bazen bakıyorum televizyonada yakınca bir bilg. mühendisi olarak esra erola filan katılırsam hiç şaşırmıcam :) Burayı okuyan arkadaşlar akıllı olsunlar mühendislik filan yazmasınlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

bizim iibf binasının etrafını sarmıştı bi ara müh. öğrencileri ya bize içeriden bir kaç kız vereceksiniz ya da yakarız binayı diye kimse dışarıya çıkamadı bayan güvenlik görevlisi vardı engel olayım derken parçaladılar acısı hala taze...

Bu mühendislik fakülteleri Endüstri meslek, Anadolu Teknik ve Teknik Lisenin bir boy büyüğüymüş anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baybars -- 8 Ocak 2011; 13:12:14 >

• Bizde de 43/8 Yine sizinki kadar kötü değilmiş

Gülmek isteyen baksın sonra : 300 mühendis
  • mühendislik fakültesinin kantini v.s çoğunluk erkektir.Ama bütün herkesin buluştuğu yer işletme kantinidir.Ne varsa orda var.
  • Seneye bende böyle olucam demekki pufffff (Bu sene hazırlıkdayım)
  • makinacıyım kız arkadaşım da sosyal hizmette.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.