Şimdi Ara

Mühendis Öğrenci için Notebook Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elektrik elektronik mühendisi öğrencisi için notebook arıyorum.
    Önceliklerim:
    1-)Gerekli programları rahat ve hızlı biçimde çalıştırması.(Mühendislikle ilgili programlar)
    2-)Pes 13, Fifa 13, call of duty , battlefield 2-3, gta 4 gibi oyunların son çıkanlarını en kötü medium düzeyde çalıştırması istiyorum.
    3-)Fiyatı en fazla 2000 TL belki biraz daha fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: mifer600

Elektrik elektronik mühendisi öğrencisi için notebook arıyorum.
    Önceliklerim:
    1-)Gerekli programları rahat ve hızlı biçimde çalıştırması.(Mühendislikle ilgili programlar)
    2-)Pes 13, Fifa 13, call of duty , battlefield 2-3, gta 4 gibi oyunların son çıkanlarını en kötü medium düzeyde çalıştırması istiyorum.

MSI GE60 serisini tavsiye ederim.

https://www.notebookadresi.com/msi_ge60_i5-3230m_8gb_128gb_ssd_-_750gb_156_2gb_gtx660m_freedos_notebook?keyword=602

• quote:

Orijinalden alıntı: istabul001

quote:

Önceliklerim:

https://www.notebookadresi.com/msi_ge60_i5-3230m_8gb_128gb_ssd_-_750gb_156_2gb_gtx660m_freedos_notebook?keyword=602

Teknik servisi nasıl peki bu markanın.
    Ben asus ile lenovo arasında gidip gelmiştim. Ama bu marka hakkında bilgim yok, teknik servisi nasıldır, ısınma sorunu var mıdır, vesaire?

• quote:

Orijinalden alıntı: aknar394

bi buna bak derim sana

1.928 TL - LENOVO IDEAPAD Z500 INTEL CORE I7-3632QM 6GB 1TB 15.6 INÇ NOTEBOOK BEYAZ

İşlemci hızı biraz düşük geldi bana turbosuz olarak.
    Peki ısınması falan nasıl, oyunları hangi ayarda çalıştırıyor?
    Teknik servis de önemli şimdi.

• İlgilenen arkadaşlar Fiyat 2500 tlye kadar çıkardım bu fiyat ve aşağısındaki en iyi notebook hangileridir?
    (Yukarıdaki kriterlere bağlı olarak)
  • http://www.teknosa.com/urunler/125032486/asus-n56vz-s4402h-notebook?term=125032486
    Ben de 2500 e kadar düşünüyordum.Şunu buldum ben de 200 lira hediye çeki var. Turuncu indirimde. Bak istersen bi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    üniversite için laptop
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende eem okucam bu yil msi ge60 2oe cok hosuma gidiyor ama birazcik pahali butcemi denklestirirsem almayi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hicretsidan

bende eem okucam bu yil msi ge60 2oe cok hosuma gidiyor ama birazcik pahali butcemi denklestirirsem almayi dusunuyorum

Bende bunu düşünüyorum şuan fakat marka güvenilir mi, bilgisayarlarında belli sorunlar var mı, ısınma sorunu var mı?
    Bilmediğim için tam olarak emin olamadım.
  • Msi g60 serisinden ne önerirsiniz?
    2500fiyat ve asagisi icin.
    i7 islemcili olmasi ilk onceligim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istabul001

quote:

Önceliklerim:

++
    Oyunlar medium ne kelime full + full de gayet rahat bir şekilde oynuyorum beni bi 3 yıl götürür bu pc.

• Peki notebooka karar verdikten sonra nerden almalıyım.
    Mağaza olarak?
    İnternet olarak?
  • msi ge60 serisinde karar kıldım.İ7 işlemcili olanı almaya çalışacağım.Daha iyisi için öneriler açıktır.
    Yardım için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.