Şimdi Ara

Mühendis olup yurt dışına gitmek. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
15.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yurtdışında çalışmanın esprisi ne söyleyin ben de gaza geley

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim Gebze Teknik Üniversitesi Malzeme Mühendisliği yaz. Bölüme adam kazandıralım
  • fscalypto F kullanıcısına yanıt
    yukarıda tüm yazdıklarımı siliyorum dostum.
    tek nokta bile koymadan abuk subuk cümle kuran, abuk subuk davranan biri için, gelip burda mesaj yazıp zaman harcamaya bile değmeyeceğini gördüm.
    dinimi ırkımı nerden biliyorsun diyorsun, filipinli olamazsın heralde gelip burda türk forumunda takılıp cümlenin sonuna türk kalırım yazdığına göre.

bu arada ben başarısız değilim. aldığım parayı ve sosyal hakları,çalışma ortamını söylesem inanmaz dekont istersin.Şuan işteyim, zaman ayırıp sana mesaj yazmışım. senin tepkin nasıl oldu? odtüyü kazanacakmış. ben odtülü nice adamlarla çalıştım,hala beraber çalıştıklarımda var,kız arkadaşımda odtülü. noluyo odtü olunca? odtülü olunca ben odtülüyüm diye saçmalıyorsun başka bişey olmuyo anladın mı. burda niceleri tutunamadı atıldı,odtülülerde dahil. sen yol için bohçanı hazırlıyorsun biz farklı farklı ülkeler görmüş birçok da arkadaş edinmiş biriyiz düşüncemizi yazıyoruz.deneyim herşeyden önde gelir ve onu kazanmak için yıllarını harcamalısın. biz gelmişiz sana deneyimlerimizi paylaşıyoruz, kafana uymuyor diye ileri geri konuşmak yerine her türlü düşünceye saygı duymayı bil. ok hadi sana kolay gelsin. daha yazmam ben buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokajy -- 12 Temmuz 2017; 14:38:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LostButWon

Hayatta başarılı olmak inanca bakar dostum.Sen sanırım bu zamana kadar bir şeylere inanıp başarma hırsına sahip olmadın.Acıdım durumuna valla umarım bir şeyleri başarma ihtiyacı hissedersin birgün yoksa çok sıkıcı bir hayat seni bekliyor..

Hahahahahha birde 2 tane göz kırpan smile kullanmış zavallı hahahhahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıl daha hazırlan ama hep hedeflerini düşünerek yol almaya çalış hırslı ol.Üniversitene git oradada derslerine çalış, gidip çalışmak istediğin ülkelerden birine erasmusla gidebilirsin mesela yeri tanırsın sorup soruşturursun çevrene mezun olunca gelip burada nasıl çalışabilirim diye bilgi alırsın mezun oluncada gidersin bir şekilde
  • Stallone12 kullanıcısına yanıt
    Düzgün cevap veren nadir insanlardansınız teşekkür ederim . Şöyle bir durum var ki 210 bindeyim ve Dumlupınat Üniversitesi'ne gitmeye karar verdim.Dumlupınardaki İngilizce Makine Mühendisliği bölümünü iyi bir ortalama ile bitirip hem YGS hem LYS kasmayı düşünüyorum belki yatay geçiş olur belki çift anadal yaparım.Şu anki durumuma göre ailene istediğim yerleri tutturamadım diyince annem falan ağladı babamında canı sıkıldı onları böyle görmeye dayanamıyorum o yüzden en azından gidiyim ünide çalışırım diye düşünüyorum çünkü mezuna kalırsam 42 puan gidip çalışırsam 21 puan eklenilecek fakat ya seneyede tutturamazsam bi aksilik olursa ? ama gidipte calısırsam zaten iyi bi puan yaptıgımda 21 puan cok etkilemez diye düşünüyorum kafamı kaldırmadan da ilk 50 bine hem makine okuyup iyi bir ortalama yaparak hemde ilk 50 bine girecek derecede çalışmak biraz hayalperestliğe kaçıyor ama elimden geleni yapacam .Erasmus falanda yapabilirim ama tanıdıklarımla konusmama göre yeni ülke görme ve dil açısından iyi fakat verilen eğitim aynı diyorlar biraz arada kaldım :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.