Şimdi Ara

Mühendis'ten E-Ticaret Projeleriniz için Editörlük Hizmeti ve SEO Hizmeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni kuracağınız ya da hali hazırda kullanmakta olduğunuz E-ticaret sitelerinize ürün girişlerinizi profosyonel şekilde yapmaktayım. Asıl mesleğim Kimya Mühendisliği fakat bir firmada E-ticaret yöneticisi ve seo uzmanı olarak çalışmaktayım. 13 yıldır internet sektöründeyim şimdiye kadar yüzlerce web sitesi projesinde bulundum. İşim gereği sürekli E-ticaret yazılımıyla haşır neşirim bu yaz düğünüm olacak kısmetse ve ek işler yapmam gerektiğini düşündüğümden bu konuyu açıyorum.

Sizlere 3 farklı paket sunacağım. Fiyatlar bu işi yapan diğer arkadaşlara göre biraz yüksektir bunu en başından belirteyim ucuz iş arayanların vaktini harcamak istemem.

Basit Paket: Ürünlerin başlıklarını ve açıklamalarını alacağım yeri iletirsiniz fotoğraflarını verirsiniz ve gereken tüm eklemeleri sorunsuzca yerine getiririm.
    Basit Fiyat: 10 ürün ekleme ücreti 30 TL'dir.

Altın Paket: Ürünlerin başlıklarını açıklamaları ve fotoğraflarını iletirsiniz bunlar benim tarafımdan güncellenir seo uyumlu olarak özenle yazılır ve siteye eklenir.
    Gold Fiyat: 10 ürün ekleme ücreti 60 TL'dir.

Platin Paket: Eklenecek ürünlerin listesini sunarsınız ve ürüne ait başlıklar açıklamalar fotoğraflar benim tarafımdan bulunur gerekli tüm ayarlamalar yapılır seo uyumlu hale getirilir ve siteye eklenir.
    Platin Fiyat: 10 ürün ekleme ücreti 90 TL'dir.
    Not: Platin pakette yapılanlar ile ilgili excel raporu sunulacaktır.

Hangi paket olursa olsun benimle çalışan tüm müşterilere istedikleri taktirde ücretsiz site içi seo çalışması yapacağım ve sitelerindeki seo ile ilgili eksikler ya da fazlalıklar neler bunları anlatacağım.

Eğer daha kapsamlı bir paket istiyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz ve isteklerinize özel fiyatlandırma sunabilirim.
    Bunların dışında SEO hizmeti almak isteyenler ya da yeni web sitesi yaptırmak isteyenlerde pm gönderebilir fiyat alabilirler.

Editörlük hizmetim sadece E-ticaret siteleri içindir.

Pm ile iletişime geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djhayal -- 16 Mart 2017; 11:19:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.