Şimdi Ara

Muhendisler imza atip 10 bin tl mi aliyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
4
Favori
14.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aç iki.video izle CAHİLLİĞİn gitsin. Adam garson maaşı ile geçinyorum diyor arabası var.

Amerikasinda kira pahalı Tr de. Ucuz mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 17 Eylül 2018; 14:25:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 binlik kredi cekiyorsa olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoluk çocuğun beynini nasıl yıkıyorlar.Bu yeni gelen nesil nolacak böyle.
  • Google ın sürücüsüz araç projesinde çalışan bi mühendis, Intel e 1 milyon dolar imza parası ile transfer olmuş ama bu adam da normal bi mühendis değilmiş zaten

Gerçekten, Intel de çalışan birisi yazmıştı

• Ne imzaladığına nasıl imzaladığına bağlı.
  • Evet doğrudur.

• Kaç yaşındasın da bana çoluk çocuk diyorsun ? 35+ mısın ?
  • Hangi mühendislik türünde uzman olduğuna bağlı. Sıradan/yeni mezun bir mühendise kimse "gel imza at 10.000TL maaş" demez, diyen varsa da o işte ileride çok büyük sorun olacak bir bit yeniği vardır.

İşinde yükselmiş, zorlu şartlarda çalışan ve az bulunan bir alandaki bir mühendise 10.000TL maaş az bile denebilir. Mesela, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği mezunu olup 10 yıl gemi üzerinde çalışıp Uzakyol Kaptanlığı'na yükselen bir mühendis, uzakyol çalışan gemilerde aylık en az 20.000TL maaş alır. Almasına alır ama ne şartlarda nasıl çalışıp kazandığına bakmak lazım, o ayrı konu.

5 yıllık bir mühendisin günümüz şartlarında 5.000TL civarında bir geliri olması beklenebilir.

Şahsi fikirlerim, eleştiriye açığım.
  • Cidden herkes yeni mezun mühendisten bahsediyor da adam akıllı 3 5 sene sonra alacapımız maaş bence daha önemli. Mezun olunca direk 3 5k ile başlayacağını düşünen kişi bence ya odtü bilkent itü vs. Mezunudur veya iyimser birisidir... sizce 5 senelik bir mühendis me kadar alabilir ?

• yeni mezun büyük işler yapmadığı sürece bir imzayla falan o paraları alamaz, şuan mesela yönetici olan mühendisler öyle alıyor. Onlarda tabi 10-15 yıllık tecrübeli kişiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Aç iki.video izle CAHİLLİĞİn gitsin. Adam garson maaşı ile geçinyorum diyor arabası var.

Amerikasinda kira pahalı Tr de. Ucuz mu?
    ucuz tabii 160 euro'ya adam bir ay istanbulda doğalgazlı yerde oturuyor

sen 160 euroya italyada, fransada kaç gün barınacaksın ?

kurmuş murmuş geçin bunları geçin
  • Gerçekten mühendislerin 10k aldığına inanan var mı birisi de en az3 yıl çalışırsa o maaşı alır yazmış 35 yaşında tanıdıklarım var 7k üzerine çıkamadılar

Not:Mühendislik terk tıp öğrencisi

• Asgari ücret+ sigorta+ çalıştığın yere faydalıysan sodexo da verirler

• mimar falansan tamamda ileride bir sıkıntı olursa yani 10k için ileride iş bulamazsın :D

• Arkadaslar ben anlatamiyorum veya bazilari anlamiyor sanirim. Bu dusunce bana ait degil universite hayatim boyunca karsilastigim muhendislik ogrencileri boyle diyor aslı var mi diyorum

• WLSLDŞWLSŞDŞWŞXMĞWLSDĞWXM

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülkenin kaliteli okullarından birinden mezun 2 mühendis tanıdığım var, birisi 5k ile başladı diğeri 1.5 sene tecrübeyle 7.5k kazanıyor. Bir de kaliteli bir okuldan mezun ama mühendislik mezunu olmayan yazılım mühendisi pozisyonunda çalışan tanıdığım daha var. O da 1 sene tecrübeyle 5k alıyor ve yurt dışı için iş görüşmeleri yapıyor. Ülkede mühendislik yok değil ama bir Almanya gibi değiliz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babası şirketin sahibiyse 20 bin de alır 50 bin de alır. Hatta imza bile atmadan da alır. Zengin kayınpeder de olur.
  • Ben sadece imza atiyorum 3k aliyorum :) kalite sorumlusuyum

• Uç bir örnek vereyim, bazı projeler var. İmza yetkisi olarak yüksek lisans yapmış olman gerekiyor sanırım o imza için, bi ayrıntı var orada unuttum şimdi. O prejeyi adama çizdirirsen 50bin, adama hazırını getirip iözasını alırsan 30 bin diyor. ( 30bini teklif olarak almıştık en uygunu oydu, 50binden emin değilim daha fazla olabilir o)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.