kısaca şu teknoloji fakültesindekilere göre mühendislik fakültesindekiler mühendis değil. mühendislik fakültesindekilere görede teknoloji fakültesindekiler mühendis değil
Bir hocamız demişti bu teknolojilerde aşağılık kompleksi oluyor isteselerde adamlar sizden iyi olamaz demişti iyi hatırlarım.Ben mühendis fakültesinde okuyorum.Ama türkiye burası dediğim gibi ne olacağı belli olmaz.
hocanız iyi sallamış...
arkadaşlar şuanki yök-ösym artık sistemi oturttu ve bu 2 kurumun isteği doğrultusunda açıldı bu tek. fak.... Tam bilgi veren şuan da yok ama benim araştırmalarım sonucu imza yetkisi-mahkeme olayları vs herşey teknoloji fak. lehine... Mühendislik fakültesindeki arkadaşlar (geneli) çekemediklerinden sallıyorlar... Yok daha az puanla onlar müh. oluyorda biz daha fazla puanla oluyoruz... Yok adam meslek liseli benle aynı ünvanamı sahip olacak... Şunu sorarım onlara ? :) Özel üniversitelerde 200 puanla mühendis olanlar ne olacak :) ???
Gazi Üniversitesi TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ Otomotiv Mühendisliği 2012 girişli ilk senemde kazanmıştım.Ankarada bir anadolu lisesinden mezun olmustum. Bir türlü alışamadım okula , hergün okula giderken daha da kahroluyordum , meslek liseleriyle beraber okuyorsun hepsi senden büyük .Direk uygulamanın göbeğinde buluyorsun kendini meslekler zaten alışkın.İngilizce olayı sıfır.. Ha anadolu lisesinden gelip de okulu sevenler de vardı lakin sayıları 2-3 ü geçmez. Bu sene puan kesilmesine rağmen tekrar okurken hazırlandım. MF-4 puanım :38 bin geldi güzel bir tercih yapmayı düşünüyorum ve Teknoloji Fakültesi mağdurlarındanım.
Teknoloji Fakültesi ile ilgili sorusu olan arkadaşlarımı bilgilendirebilirim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme