Elektrik mühendisliği okuyacağım önerileriniz neler?
Up
Üst düzey bir bilgisayar almana gerek yok orta seviye bilgisayar her türlü işini görür Bütçeyi de yazarsanız yardımcı olabiliriz
Bağdatlı Ruhi
kullanıcısına yanıt
4-6 arasi
Asus intel core i3 nasıl
Kardeşim monster notebooklara bakabilirsin. İlk sene derslerin fazla zor olmaz arada bir oyunda oynarsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Asalsayilarinyalnizligi
Asus intel core i3 nasıl
Bence 4-6 arası paraya rahat i5 bilgisayar alırsınız i3'te iş görür ama i5 ile daha rahat çalışırsınız
Kardes bende ee okuycam inş asus i8 aldim vatanda 5600 tl idi ama bi site eski kurdan satiyormus ordan 4 bin tlye aldim yarin gelcek inşallah bide okuyan arkadaslara sorum bilgisayarla cok isimiz olacak mi
quote:
Orijinalden alıntı: balbazar38
Kardes bende ee okuycam inş asus i8 aldim vatanda 5600 tl idi ama bi site eski kurdan satiyormus ordan 4 bin tlye aldim yarin gelcek inşallah bide okuyan arkadaslara sorum bilgisayarla cok isimiz olacak mi
hangi site 4ten satıyor ho
quote:
hangi site 4ten satıyor hocam
freng07F
kullanıcısına yanıt
Hocam babamin bi elektrikci arkadqi vardi bana modeli gisterdi begendim 5.6 dedi sonra internetten bakarken ayni bilgidayar 2 tane kalmis eski kurdan 4 bin lira dedi siteyi bilmiyorumki tam yarin alinca belki faturasinda falan yaazar bakar haber ederim
quote:
Hocam babamin bi elektrikci arkadqi vardi bana modeli gisterdi begendim 5.6 dedi sonra internetten bakarken ayni bilgidayar 2 tane kalmis eski kurdan 4 bin lira dedi siteyi bilmiyorumki tam yarin alinca belki faturasinda falan yaazar bakar haber ederim
tamam hocam. hayırlı olsun. şimdiden teşekkürler
Dolar 6.5 olmuş sıfır bilgisayar alınmaz bu zamanda... Ben letgodan falan bakıp ikinci el almayı düşünüyorum.
balbazar38B
kullanıcısına yanıt
Hangi site
msi pc rahatça işini görür biraz cep yakar ama gayet sağlam bilgisayar
Dolar artınca fiyatlar uçmuştur ya.Bu arada ben asus kullanıyorum garantideyken tamire gitti geldi birşey oldu eskisi gibi değil çabuk ısınıyor şarjı çabuk bitiyor dikkat et alırken yorumlara.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme