Benimde sıra 14 binde nasıldır odtü inşaat yani kısacası ekmek bulurmuyuz hani bazıları sermayesi olmayan inşaat yazmasın diyor
hocam ekmek kısmı bize kalıyor aslında kendimizi ünide okurken geliştirmemiz gerekiyor iş olanakları da geniş inşaat mühendisliğinin
itü kontrol yaz geç
quote:
Orijinalden alıntı: twister81
quote:
Orijinalden alıntı: yuruyengemi
Biraz siyası olacak ama şuanki hükümetin 2-3 seçim daha düşmesi neredeyse imkansız görünüyor. O zamana kadar AGÜ den mezun olursunuz rahat bir şekilde. Mezun olduktan sonra zaten vakıfın destekçileri sizi bırakmazlar. Direk kendi bünyelerinde dolgun maaş ve imkanlar doğrultusunda işe alırlar. Bayağı araştırdım ben bu konuları.
Ama şu bir gerçek Kayseri öğrenci şehri değil.
anladım da hocam neden ee ya da bilgisyar değil de inşaat ?
Maddi olarak düşünürsen Türkiye şartlarında eş değer mühendisler arasında en çok para kazanan mühendis inşaat mühendisidir. Aklını kullanan ve planlı programlı işini yapan bir inşaat mühendisi hayal bile edilemeyecek paralar kazanabilir. Zamanla işini müteahitliğe çevirirse kat ve kat daha fazlasını kazanır.
Benim şuanlık görüşüm maddiyat bakımından. Fakat ilgin ee yada bilgisayar ise tabi AGÜ de onları da seçebilirsin. EE veya bilgisayar da da hatrı sayılır paralar kazanmak hiçte zor değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme