Şimdi Ara

Mühendislik için rehberlikk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Mf4 14.3k, mf3 de 12k dayım . ama mühendislik düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum

• upppp

• quote:

Orijinalden alıntı: twister81

upppp
    upp. yardım

• mf3 2k önde olmasına ragmen mf4 tercihi yapacak olman...
    çok yüreklisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centaureea -- 25 Temmuz 2016; 23:40:08 >
  • Girebildiğin herhangi bir bölümü yaz ama itü ya da odtü olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centaureea

2k önde olmasına ragmen mf4 tercihi yapacak olman...
    çok yüreklisin

• quote:

Orijinalden alıntı: IAbuzerI

Girebildiğin herhangi bir bölümü yaz ama itü ya da odtü olsun

itü kontrol ve otomasyon itü elektrik müh. odtü inşaatla da 200 kişi fark var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • twister81 kullanıcısına yanıt
    Ben olsam itü kontrol otomasyon yazardım önü açık baya
  • quote:

Ben olsam itü kontrol otomasyon yazardım önü açık baya

işte beklediğim cevap . bikaç da neden sıkıştırabilir misin hocam
  • twister81 kullanıcısına yanıt
    Geleceği var çünkü bide itü faktörü var. Bunun dışında iş imkanları maaşı falan da iyi yurtdışı imkanıda var.
  • quote:

Geleceği var çünkü bide itü faktörü var. Bunun dışında iş imkanları maaşı falan da iyi yurtdışı imkanıda var.

eyvallah hocam
  • quote:

quote:

eyvallah hocam

Alıntıları Göster
    yok mu önerileri olan bilgili mühendislerimiz ???

• quote:

yok mu önerileri olan bilgili mühendislerimiz ???

Alıntıları Göster
    AGÜ İnşaat nokta.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuruyengemi

AGÜ İnşaat nokta.

neden hocam
  • quote:

quote:

AGÜ İnşaat nokta.

neden hocam

Alıntıları Göster
    AGÜ şayet İstanbul ya da Ankara'da olsa idi şuan ne ODTÜ ne de İTÜ konuşulurdu. Gerek öğrenciye sunduğu imkanlar gerekse labaratuvarları olsun Türkiye'nin en büyük üniversitelerinden birisi AGÜ dür. Konumundan dolayı puanı bu üniversitelere göre daha düşüktür. Sana tavsiyem AGÜ ile iletişime geç ve Kayseri ye gidip gez araştır sor soruştur. Her türlü masrafı onlar karşılıyor. 1-2 gününü ayır ve değerlendir. İnan bana kariyerin açısından ODTÜ ve İTÜ den daha iyi imkanlar veriyor AGÜ sana.

• quote:

AGÜ şayet İstanbul ya da Ankara'da olsa idi şuan ne ODTÜ ne de İTÜ konuşulurdu. Gerek öğrenciye sunduğu imkanlar gerekse labaratuvarları olsun Türkiye'nin en büyük üniversitelerinden birisi AGÜ dür. Konumundan dolayı puanı bu üniversitelere göre daha düşüktür. Sana tavsiyem AGÜ ile iletişime geç ve Kayseri ye gidip gez araştır sor soruştur. Her türlü masrafı onlar karşılıyor. 1-2 gününü ayır ve değerlendir. İnan bana kariyerin açısından ODTÜ ve İTÜ den daha iyi imkanlar veriyor AGÜ sana.

hocam ben zaten Kayseriliyim agü istanbulda olsa benim için de çok önem taşırdı ama kayseri öğrenciye hitap etmiyo bence yapabilicek bişey yok ve agü de daha yeni açıldı yani şuan başarısını göstermiş değil . destekçilerinin çoğu da siyasi amaçlarda ve makamlarda olan kişiler . geleceği belirsiz gibi

• quote:

quote:

hocam ben zaten Kayseriliyim agü istanbulda olsa benim için de çok önem taşırdı ama kayseri öğrenciye hitap etmiyo bence yapabilicek bişey yok ve agü de daha yeni açıldı yani şuan başarısını göstermiş değil . destekçilerinin çoğu da siyasi amaçlarda ve makamlarda olan kişiler . geleceği belirsiz gibi

Alıntıları Göster
    Biraz siyası olacak ama şuanki hükümetin 2-3 seçim daha düşmesi neredeyse imkansız görünüyor. O zamana kadar AGÜ den mezun olursunuz rahat bir şekilde. Mezun olduktan sonra zaten vakıfın destekçileri sizi bırakmazlar. Direk kendi bünyelerinde dolgun maaş ve imkanlar doğrultusunda işe alırlar. Bayağı araştırdım ben bu konuları.

Ama şu bir gerçek Kayseri öğrenci şehri değil.

• quote:

quote:

AGÜ İnşaat nokta.

neden hocam

Alıntıları Göster
    odtü inşaat ankaradaysan
  • aas97 kullanıcısına yanıt
    Benimde sıra 14 binde nasıldır odtü inşaat yani kısacası ekmek bulurmuyuz hani bazıları sermayesi olmayan inşaat yazmasın diyor
  • quote:

Biraz siyası olacak ama şuanki hükümetin 2-3 seçim daha düşmesi neredeyse imkansız görünüyor. O zamana kadar AGÜ den mezun olursunuz rahat bir şekilde. Mezun olduktan sonra zaten vakıfın destekçileri sizi bırakmazlar. Direk kendi bünyelerinde dolgun maaş ve imkanlar doğrultusunda işe alırlar. Bayağı araştırdım ben bu konuları.

Ama şu bir gerçek Kayseri öğrenci şehri değil.

anladım da hocam neden ee ya da bilgisyar değil de inşaat ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.