Şimdi Ara

Mühendislik Tercihi Yapmak İsteyenlere Tavsiyeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
4.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hala karar vermedim ama yaratıcılığımı ve yeteneğimi mekanik, mekatronik, elektronik gibi mühendisliklerinin birisinde kullanmayı planlıyorum. Sizin bu tür mühendislikler arasında bir kıyaslama yapmanız mümkün müdür acaba?
  • Hocam, Bilgisayar mühendisliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

teşekkürler
  • Tembelseniz mühendislikten uzak durun.
    Kıza düşkünseniz , daha doğrusu okulda kız görmek istiyorsanız belli mühendisliklerden uzak durun.
    halı saha maçından başka aktiviteler olsun istiyorsanız mühendislikten uzak durun.
    fizik terkseniz mühendislikten uzak durun.
    3 boyutlu düşünme yeteneğiniz kıtsa uzak durun.
    dil öğrenme düşünceniz yoksa , özel sektörü unutun .

benim tavsiyem mühendislikten toptan uzak durun.kazanması zor ( iyi bir yer) , okuması hayvan gibi zor , okuduktan sonrası daha da zor.
    hayatınızı mahvetmeyin , sağlık sektöründe takılın mis gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: *siteci*

Hala karar vermedim ama yaratıcılığımı ve yeteneğimi mekanik, mekatronik, elektronik gibi mühendisliklerinin birisinde kullanmayı planlıyorum. Sizin bu tür mühendislikler arasında bir kıyaslama yapmanız mümkün müdür acaba?

Mekatronik, Telekomünikasyon veya Elektronik ve Haberleşme müh. önerebilirim. O bölümü okuyorum diye övüyorum anlaşılmasın lütfen. Anlaşılan elektronik ve yazılımla ilgileniyorsun, o yüzden söyledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

Hocam, Bilgisayar mühendisliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

teşekkürler

Tercih edilebilir neden olmasın. Bakın bazıları her ne kadar üniversite isminin önemsiz olduğunu söylese de dediklerime yavaş yavaş alışmaya çalışın. Bu bir gerçek. TAİ gibi üst düzey bir firmaya gezi düzenlemiştik zamanında, ordaki yetkili bile apaçık bunu söyledi. Hani şu HÜRKUŞ, ANKA insansız hava aracını yapan şirket bilirsiniz belki o zamanlar yapım aşamasındaydı. Adam üstüne basa basa 10 mühendis alıyorsak 7-8'i ODTÜ den dedi. Ne demek istediğim anlamışsınızdır umarım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.