Şimdi Ara

MÜHENDİSLİK VE AKREDİTASYON (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
4
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

doldur irfo içekkkk cabbar halleder

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

hocam müdek 2022 akreditasyon listesinde hiçbir gtü bölümü yok, abet falan mı var acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 56k sıralamaya burslu TIP var mı hocam  

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

hocam beni kökan abe bile kurtaramaz artık yazacak bölüm kalmadı

• makine mühendisliği savunma endeksli kurumlarda hala çok talep gören bi bölüm. ceng sevdasi yoksa iyi yerde de geliyosa makine öneririm ben

• Vioman kullanıcısına yanıt

hocam makinede en iyi ege geliyor

marmarada 2 tane makine müh bölümü var birisi %100 ingilizce ve mühendislik fakültesinde, diğeri %100 türkçe ve teknoloji fakültesinde. istanbulda olmasi ve eğitiminin daha iyi olmasından dolayı marmara daha makul gibi ama teknoloji fakültesi olayı aklımı çok karistiriyor

• doldurirfoiçek kullanıcısına yanıt
    Gtü veya iyte yaz ege marmara çok eski kaldı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • reynaaa10 kullanıcısına yanıt

eskide kaldı ne demek hocam  

iytenin konumu çok sıkıntılı, gtü olabilir

Eskide kaldı demek egede ingilizce mühendislik bile yok çoğu bölümde zaten marmarada mühendislikte iddialı bir okul değil konumundan dolayı puanı yüksek aynı aydın muğla ünilerin antep erciyes sakaryadan yüksek olması gibi

• reynaaa10 kullanıcısına yanıt

hocam tek olay eğitim değil zaten, hatta konum çoğu zaman daha önemli diyebilirim marmaranın istanbulda olması başlı başına bir artı zaten. tüm firmaların istanbulda olmasi + daha iyi staj yerleri en iyi seçenek

ingilizce olup olmamasına da fazla takmıyorum ingilizce seviyem zaten iyi ve daha da gelişir ek olarak zaten türkçe bölümlerde bile teknik ingilizce dersleri oluyor önemli olan kısım da bu, ege de en az %30 ingilizceydi diye hatırlıyorum

Ekşiye girip bakarsın on kere anlatmıcam üniversite yaz arama yerine mühendis yaz yorumlar çıkıyor

• konustugunuz uniler arasindan marmara(ing)>gtü>iyte>ege>marmara tek.fakultesi diye siralardim. marmara ilk olmasi tamamen ismi ve istanbul imkanlari. gtu de bi nebze sahip o imkanlara diye düşünüyorum

teknoloji fak. neden en sonda hocam  

• istanbulda oturuyosan tercih edilebilir. gunun sonunda kimse fakültenin ismini sormuyor. ben egitim olarak fark olabilecegini düşünüyorum çünkü teknoloji hocalari mühendis degillerdir. eski teknik ogretmen yetistiren yerler bir anda mühendis yetistirmeye basladi.

tabi bu genel bir yorum. marmara teknoloji hocarinin akademik bilgierine bakmak lazim ne mezunları diye. muhendis degillerse en azindan iyi uniden mezunlarsa yine is gorur

• hocam ben de ondan korkuyorum hocalar müh. temellei değilseler diye. pc arızalı telefon da yavaş oldugu için kadroya bakamıyorum siz bir göz atabilir misiniz? başka bir konuda da arkadaş sizin dediklerinizi diyordu

ayarlarız hocam sıkıntı yok

• WalterWhite3480 W kullanıcısına yanıt

Abet varsa okey demiyorlar. Bunu Avustralya tarafından reddedildiğimde gördüm.

• Supermann07 S kullanıcısına yanıt
    Sadece o değil ki zaten avustralya dil şartları falan da bi çok şart vardı sağlaman gereken. Gerçi şu an sanırsam devam etmiyor olabilir bu durumlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • WalterWhite3480 W kullanıcısına yanıt

Diğer her koşulu sağladım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.