Şimdi Ara

mühendislik ve tip arasinda kalmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Severek çalışacağın mutlu olacağın bölüme yönelirsen o bölümde yükselirsin ve inan hem maddi hem manevi olarak tatmin olursun.Sakın olaki sırf para odaklı düşünme para her meslekte donanımlı olursan kazanırsın ve bunun standardı yoktur.Tercih dönemi pm at mutlaka mesleki rehberlik konusunda yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok tesekkurler irtibat kurarim hocam

• Kardeş 10.000 kişi mezun oluyorsa 20 kişi CEO oluyor verdiğin örnekler çok uç ve absürt seyler , dediklerine bakılırsa birkaç ameliyatta milyonlar kazanan doktorlar da var , eğer hevesin yoksa bir seye buralara da ulaşman zaten zor hevesin yoksa da imkansız gibi bir şey.
    Gecen ilk tip sıralamasında ilk 2.5k bazı sıralamalarda da ilk 2kdaydim hedefim Boğaziçiydi gelmediği icin Marmara üniversitesi tıp fakültesi yazdım. Hani ben senin sıralamanda olsam yine Marmara yazardim . Çünkü o puanla ya ODTÜ'nün bazı bölümlerine ya da ituye girersin ben açıkcası pek önermiyorum o yüzden tip yaz derim . Yine de daha farklı soruların olursa özelden yaz yardımcı olurum biraz yüzeysel yazmak zorunda kaldım

• Karar veremesem annemin istediğini seçerdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigbangem kullanıcısına yanıt
    cok tesekkur ederim hocam

• akdeniz tıptan selamlar:) sınava girdiğimde bilkent boğaziçi ee gelmeyince tıp yazdım. başta çok pişman oldum ama sonradan alışıyor insan. tıp da çok iyi bölüm ülke şartlarında. yalnız şöyle bişey var. kontenjan sürekli artıyor. sanırım 13 bine dayanmış tıp kontenjanı. şu an fakülteler hala 5-6k civarı mezun veriyor.ileride 13-14k mezun verdiğinde tus sıkıntı yaratacaksa ve pratsiyen kalacaksan mühendislik yaz derim. doktorluk garanti meslek olsa da çok severek yapmıyorsan hayatın kayabilir. hergün binbir türlü riske gireceksin vs. şu an biçok doktora odtü diplomasıyla tıp diplomasını takas eder misin deseler çoğu kabul eder :)
  • daha hayalini oturtamamışsın bir gün boyunca otur ne istediğini kendine sor cevabini bulana kadar ama ilgin yoksa boyle bi soru sorduğundan anlıyorum mühendislik okuma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Clicker -- 8 Temmuz 2016; 5:49:37 >
  • tıp ya da en iyi diş neyse o.İstanbul olsun bide tus dersanesi falan.Kafanı karıştırma tıp yaz espressonu yudumla.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.