Şimdi Ara

mühendislik ve tip arasinda kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar merhaba herkese iyi aksamlar diliyorum. tercih donemi yaklastigi icin kafam artik iyice allak bullak oldu . simdi sizden empati yapmanizi isteyecegim. eger ilk 4000 icinde bir sayisalci olsaydiniz hangi universitenin hangi programini secerdiniz (egitim dilinide belirtin) sebepleriyle yazarsaniz beraber munazara yapalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yale Dinler Tarihi
  • Eğer bu soruyu sorabiliyorsan ikisine de ilgin yok sanıyorum. O yüzden tıp seç bana kalırsa. İkisi de hevesin olmadan yapılcak işler değil ama madem çalışma hayatın bok gibi olcak bari para kazanırsın tıpta hic degilse.

• ingilizce tıp yazardım, istanbulda

• hewhomakesabeastofhimself H kullanıcısına yanıt
    sinavdan once tip dusunuyordum ve bu bana motivasyon olarak geri dondu kendi capimda iyi bir siralama elde ettim ve bu siralamayi secimimle yok etmek istemiyorum sanirim daha once boyle bir durumda olmadin ve kucumsuyorsun sadece insanlar nasil dusunuyor benim kacirdigim bir nokta var mi diye arastiriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ya fatimi ya rami

sinavdan once tip dusunuyordum ve bu bana motivasyon olarak geri dondu kendi capimda iyi bir siralama elde ettim ve bu siralamayi secimimle yok etmek istemiyorum sanirim daha once boyle bir durumda olmadin ve kucumsuyorsun sadece insanlar nasil dusunuyor benim kacirdigim bir nokta var mi diye arastiriyorum
    Tıp yaz çayını yudumla
    maddiyat konusunda da bilmedigin seyler oldugunu dusunuyorum evet tipta 6000 alt sinirindan baslayip mukemmel rakamlara ulasabiliyorsun ama turkcell ceosu bogazici endustri siemens genel muduru odtu elektrik elektronik mezunu bir suru ornegi var ve ne kadar para kazandiklarini belki tahmin edebilirsin ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tesekkurler hocam

• reisdicen kullanıcısına yanıt
    sanirim trol oldugunu felan dusunuyorsun seni eglenmenle bas basa birakiyorum

• V10 V kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ya fatimi ya rami

arkadaslar merhaba herkese iyi aksamlar diliyorum. tercih donemi yaklastigi icin kafam artik iyice allak bullak oldu . simdi sizden empati yapmanizi isteyecegim. eger ilk 4000 icinde bir sayisalci olsaydiniz hangi universitenin hangi programini secerdiniz (egitim dilinide belirtin) sebepleriyle yazarsaniz beraber munazara yapalim

Tıp arada kalıncak bir bölum değil bence. Şüpheniz varsa yazmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya fatimi ya rami Y kullanıcısına yanıt
    Küçümsemiyorum arkadaşım. Fen lisesi mezunuyum ve iki tarafı da biliyorum, ikisinden birini seçen onlarca arkadaşım var. Ben de itü'yü bırakıp sınava girdim bu sene. Sevmezsen mühendisliği yapamazsın ve hevesin yoksa bu işten para kazanamazsın diyorum. Elbette fikrime katılmamakta serbestsin.

kardeşim verdiğin örneklere bak. ilkokul mezunu ali ağaoğlu'nun kazandığı paralara bak o zaman? çok uç örnek veriyorsunuz ama tıpta mezun olan herkes atanıp en az 4000 tl maaş alıyor

• selamgunaydın S kullanıcısına yanıt
    gorusunuz icin tesekkurler

pardon hocam hircin davrandim gorusun ici tesekkurler

Maddiyat konusunda bilmediğim şeyler vardır mutlaka, ama aşağı yukarı senin bildiğin kadarını biliyorum. Maddiyat karşılaştırcaksan eğer mesleklerin alabilceği maksimum maaşı değil minimum maaşları karşılaştırmanın daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim.

• cccliseliumutccc C kullanıcısına yanıt
    cok tesekkur ederim farkli bir yaklasim

Rica ederim önemli degil bu donemde herkes gergin. Aklina takilan bir sey olursa mesaj atabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

• bence neyin ilgini çektiğini çok iyi belirle

mesela eğer teknik şeylerden hoşlanmıyorsan mühendislik kabus olur

lisedeki favori dersin sana yol gösterebilir
  • cccliseliumutccc C kullanıcısına yanıt
    Bu miktarın bu kadar olmasını sağlayan döner sermayedir ve değişkendir tıp mezunu arttıkça -ki gerrkli bir şey- döner sermaye de azalacaktır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.