Şimdi Ara

Mühendislikte hangi üniversite? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • metalurji ve malzeme mühendisliği bana pekde iç açıcı bi mühendislik gelmedi.Biraz baktım mekatronik gibi herşeyden az bilen bişey diyo.Biraz bu mühendisliği anlatır mısınz?Ama mezun olan veya okuyan birilerinden lütfen
  • FinaL_İmPacT @ herşeyden biraz derken bölümde gördüğün tek şey metal seramik polimer üretim ve test teknikleri
    ilk sene tüm mühendisliklerde nerdeyse aynıdır. malzemenin 2. senesi de makina mühendisliğine oldukça benzer hafiften makel falan alırsın. 3. 4. sınıfta tamamen bölüm dersleri üretim lab dersleri, metalografi, geleneksel seramikler, döküm teknolojileri, karakterizasyon teknikleri, faz diyagramları gibi oldukça ağır dersler alır mezun olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azazel*

quote:

Orijinalden alıntı: cagri92

Peki arkadaşlar kız arkadaşlar için hangi mühendisliği önerirsiniz? Gıda-Çevre-Kimya.Aralarında en rahatı ve avantajlısı hangisidir? Tavsiyeniz çok önemli

Gıda mühendisliği daha rahattır. Kimya müh iş bulması zor. Çevre müh de aynı şekilde.
    Ayrıca KTÜ nün sadece adı teknik. Öyle aldanıp yazmayın. Sınıf geçmek zor, yatay geçiş almıyor ODTÜ ve İTÜ. Kampüsü şehre uzak, sosyal hayat 0. KTÜ yerine gidin izmir filan yazın daha iyidir.

Ktü öğrencisiyim dur bir düşüneyim dediklerini ;

Ktü`nün sadece adı teknik.Doğru olabilir ama sonuç olarak 58 yıllık bir üniversite illaki bir birikimi,köklü bir geçmişi vardır.
    Sınıf geçmek zor.Doğrudur.
    Kampüse şehre UZAK.Aha işte fail oldun.Kampüs şehre uzak filan değil dolmuşla 5 dk. :D
    Sosyal hayat 0.Yanlışın var eksilerde. :D
    İzmir filan yazın daha iyi.Kesinlikle doğru

Genel olarak haklısın kardeşim,pişmanız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r10semih -- 2 Nisan 2014; 15:58:22 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.