Şimdi Ara

Mühim konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene bir sevgilim vardı. 3-4 ay kadar süren bir ilişki ,deli gibi aşıktım olmadı yapadık ayrılanda bendim sonra çok pişman oldum ama olmadı, bir kaç konum vardır illa ki bu ilişkiyle ilgili fikir almak için açtığım çok yardımcı olan arkadaş oldu onlarada teşekkürler ediyorum, okulum nedeniyle yurt dışındaydım 1 senedir ,geleli yaklaşık 2 hafta oluyor facebookdan twitterdan takip etmeye başladı beni, herneyse 1 haftadır arada sırada konuşuyoruz arkadaş gibi, tartışma yok herhangi bir şey yok ,öyle havadan sudan.

Asıl konuya geliyorum bugün o kızın babasının ölüm yıl dönümü geçen sene tam bugün imiş, çok yakın arkadaşı mesaj attı böyle böyle diye, bilmen iyi olur dedi. Ne amaçla attı bilmiyorum ne gibi bişey elimden gelebilir bilmiyorum, sanırım bildiğimi anlaması, bilmesi yeterli olacak ama nasıl bir mesaj atmalıyım bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acrph0bias -- 25 Temmuz 2013; 3:11:20 >

• türkçe yazmayı denersen yardımcı olabiliriz belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

türkçe yazmayı denersen yardımcı olabiliriz belki

Gayet türkçe neresini anlamadın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acrph0bias

quote:

sadece kızın seni facebook ve twitterdan takip ettiğini anladım, gerisi boş.
  • quote:

quote:

quote:

sadece kızın seni facebook ve twitterdan takip ettiğini anladım, gerisi boş.

yapma hocam o kadar özenerek yazdım ya :D türkçemin bu kadar bozuk olduğunu bilmiyordum, baştan yazdırmayın ya anlamış olmanız gerekiyor :(
  • Hiçbir şey anlamadım.Hele o kızının babasının ölüm günü olayıBir daha nokta yerine virgül koyma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Hiçbir şey anlamadım.Hele o kızının babasının ölüm günü olayıBir daha nokta yerine virgül koyma.

abi kafayımı yedirteceksiniz bana ya :D
  • Kız iyi biri ve suçsuzsa konuş barış ve bidaha böyle mallıklar yapma eşşek gibi pişman olursun işte böyle
  • Bir Anlayan Ben Değilimdir Umarım.

Kıza Doğru Düzgün Bir Mesaj At Bari.Yakın Arkadaşı Durduk Yere Yollamamıştır Sana O Mesajı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Bir Anlayan Ben Değilimdir Umarım.

Kıza Doğru Düzgün Bir Mesaj At Bari.Yakın Arkadaşı Durduk Yere Yollamamıştır Sana O Mesajı.

işte tam nokta burası nasıl bir mesaj atmalıyım.

anlamayanlara kısa özet geçeyim ; sevdiğim bir kızın babası geçen sene bugün vefat etti. Ve bunu ben kızın en yakın arkadaşından mesaj alarak öğreniyorum , yani tam bugün olduğunu. Demem o ki o yakın arkadaşı bunu bana niye söylesin aramızı yapmaya çalıştığını anladım az çok . Kıza nasıl bir mesaj atmalıyım bilmiyorum . bu sefer de anlamadıysanız ben gidiyorum
  • Olayı anladım da ne diyeceksin bilemedim.Ne denebilir ki?Bence normal hiç bilmiyormuş gibi davran ama bugünün onun için zor bir gün olduğunu unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _alpoza_

Olayı anladım da ne diyeceksin bilemedim.Ne denebilir ki?Bence normal hiç bilmiyormuş gibi davran ama bugünün onun için zor bir gün olduğunu unutma.

oh be sonunda hocam yakın arkadaşına bende bunu sordum , elimden ne gelebilir ki dedim. Ona bu günü unutmadığını hissetirsen yeterli dedi yani bilmiyorum kafam çok karışık.
  • Her zaman yanındayım tarzında mesaj at bilmiyomuşta üstüne gelmiş gibi ya da kız nasıl davranırsa ona göre davranırsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _alpoza_

Olayı anladım da ne diyeceksin bilemedim.Ne denebilir ki?Bence normal hiç bilmiyormuş gibi davran ama bugünün onun için zor bir gün olduğunu unutma.

oh be sonunda hocam yakın arkadaşına bende bunu sordum , elimden ne gelebilir ki dedim. Ona bu günü unutmadığını hissetirsen yeterli dedi yani bilmiyorum kafam çok karışık.

Dediğim gibi hiç bahsetme ama her zamanki gibi olma.Durgun ol biraz.Konusu geçerse bir-iki laf edersin.
  • direk başın sağolsundan girme naber nasılsın tarzı bişey yolla kötüyüm derse nedenini sor öyle işte, gelen mesaj csb olabilir çünkü..

• Tamam beyler uzun bir mesaj atmayı planlıyordum vazgeçtim o zaman dediğiniz hiç gibi yapacağım şuan online ama yazmayacağım artık akşama doğru konuşusursak konuşuruz yine, konuyu takip edeceğim mesajlarınızı bekliyorum yinede.
  • başın sağolsun diyeceksin abi ne denir başka. Sanki babasının ölümü üzerinden çıkma teklifi edeceksin. Başın sağolsun duydum üzüldüm de yeter. Sonra da ne yazık ki ona layık bi damat olamadım de, bana bi şans daha ver, babanın ruhunun huzura kavuşmasını istiyorum de

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.