Şimdi Ara

Muhteşem Oyun" GRID " Geri Döndü,Hemde Multiplayer

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muhteşem Oyun" GRID " Geri Döndü,Hemde Multiplayer

***KONUMUZ GÜNCELDİR (2017-2018) ******

Merhaba Arkadaşlar..efsane oyunumuz Grid ve Nfs Underground 2 ile pistleri aşındırmaya devam ediyoruz ve hemen yarışlara katılmak istediğinizi biliyoruz..,Sadece Grid ve Nfsu2 değil,tüm Nfs serilerini (Nfs Most Wanted- Nfs Carbon- Nfs World ) ve diğer farklı yarış oyunlarını da oynuyoruz...Bu amaçla tüm oyuncuları biraraya topladık, yeni oyun-sohbet programımızla artık kolayca oyunlara girebiliyoruz..Vereceğimiz linkten oyunu da yükleyip,yarışcıyı da buluyorsunuz...komple çözüm yeni kanalımızda..buradan: https://discord.gg/NvGD924

(konunun altında kanalımızın görüntüsünü görebilirsiniz)

Oyunu olmayan için çözümde burada: https://www.tapatalk.com/groups/dirt2hamachi/nfsu2-burada-t224.html

(discord programı tarayıcıda direk çalışıyor...telefon ve tabletlere de uygulama mağazasına girerek "discord" yazarak kolayca kurabilirsiniz...biz uygulamasını kurmanızı tavsiye ediyoruz)

Nasıl gireceğim: en üstte verdiğimiz linke tıklayınca sayfa direk açılır yada discord uygulamasını telefona veya pc ye kurabilirsin..yönergeleri takip edin,email ve şifrenizi belirleyin,herşey çok basit...direk sizi oyun kanalına getirecek.

Düzgün yarış oyunu bulamadığımız bu günlerde "ne varsa eskilerde var" diyoruz ve sizleri efsane oyun Nfs Underground 2'nin kıran kırana geçen multiplayer yarışlarına davet ediyoruz...evet hemen en üstte verdiğimiz linke tıklayarak aramıza katılın ve kendinizi yarışlarda gösterin..

--------------------------------------------------------------------------
    Not1: Aracım yok diye üzülmeyin,en güzel "save" ve araçlar kanalımızda sizleri bekliyor.(üstte linki verdik)
    Not2: Oyun, Windows Xp,Windows7 ve Windows8 ve 10 da %100 multiplayer oynanmaktadır...

KANALIMIZDAN GÖRÜNÜM :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 24 Kasım 2017; 23:51:9 >

• Harika bir oyun..Multiden cok zevkli oluyor. Herkesi bekleriz beyler.

ağ: grid26

şifre: 123
  • Donanımhaber GRİD oyuncularını 24 dk.lık "Le Mans" yarışına bekliyoruz,buyurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 7 Şubat 2013; 15:09:22 >
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel.
  • Nfs mw2 mı grid mı daha iyi,ona göre zorrent indircem

• girid iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sistem gereksinimleri ne acaba oyunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

güncel.

Su an yarislar yapiliyorsa birazdan ordayim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

Sistem gereksinimleri ne acaba oyunun.

GRID Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşlemci: AMD Athlon 64 3000+ yada Pentium 4 @ 3.0GHz
    Ekran Kartı: ATI Radeon X1300 256MB / NVIDIA GeForce 6800 256MB
    RAM: 1gb
    Harddiskte Boş Alan: 12.5GB
    İşletim Sistemi: Windows XP/Vista

Tavsiye Edilen:

* Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz yada Athlon X2 3800+
    * 2gb RAM.
    * Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 13 Şubat 2013; 1:24:22 >
  • Kendi multisi zaten var hamachiye ne gerek varmki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Kendi multisi zaten var hamachiye ne gerek varmki ?

Kendi multi serveri kapanalı aylar oldu...o yüzden hamachi.
  • Bu aksam geliyorum yarısalım artık ..
  • Mp sunucularının kapatılması çok kötü oldu neden böyle bir şey yaptılar anlam veremedim. Bu kadar sevilen bir oyunun mp si en azından yenisi gelene kadar açık kalmalıydı
  • MP sunucuları çok eğlenceliydi ya. Grid 2'de böyle bir hata yapmazlar umarım.
  • varmı oynayan? indiriyorum bakalım kalabalık olursa oynarız ara sıra.
  • Şu oyunun sunucularını kapattılar ya yazıklar olsun. Çok zevkliydi.
  • executable exe hilesini nasıl çözebiliriz? isimleri değiştik
    crack değiştik uyumluluk sildim kurdum hiç bi şekilde çözemedik ne yapmam lazım?
  • Arkadaşlar,tüm GRID severleri ağımıza bekliyoruz...oyunu yükleyin...1.3 patch yapın ve aramıza katılın,yarışlarda kendinizi gösterin...oyunla ilgili gerekli tüm yardım ağa girişte veriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 27 Nisan 2013; 13:06:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

Arkadaşlar,tüm GRID severleri ağımıza bekliyoruz...oyunu yükleyin...1.3 patch yapın ve aramıza katılın,yarışlarda kendinizi gösterin...oyunla ilgili gerekli tüm yardım ağa girişte veriliyor.

nasıl yapcaz bunu ayrıca oyunu klavyeyle oynuyamıyorum. Daha yeni indirdim. İlk yarışı geçtim garajdan yeni yarışa geçtim ama çok zor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.