alakası yok slot basmıs diorum adam 73 lwl ve çok sağlam bende 73 lwl adam kosp kullanmaz kospla uzaktan yakından alakası yok
bak seni burada iyice otutturur morartıp kaldırtırım .. oyunu bılmıyorsn beyaz güller donuyor gozlerının etrafında bu oyunda KOXP DUPE yi en çok yapan bi tarafları kalkık aç gözlü HIRSIZ düzenbaz 65+ kişilerdir.. 73 lvl adam esas koxp yapar.... niye? çünkü kimsenın bi tarafları yemez 1 milyara yakın expi kasmayı ... sana bu isimleri vereyım ... Beramustan :
sana daha bir dünya adam sayarım ama aklıma gelmiyor.... ve sana bir şey daha söyliyeyim bu gönderdiğin SSdeki pozdakı adam dahılınde senınle charına iddaaya girerim koxp var onlarda ve koxpla kastılar Bana sakın onları savunmaya kalkma ben bu tür kişilerin nasıll kişiler olduklarını çok iyi biliyorum tmm mı?
NERDEN BİLİYORSUN 65+ LARIN İLLA KOSP LA KASTIĞINI BİRDE İDDA EDİYORSUN.
DEMEKKİ SENDE KOSPLA KASIYORSUN
quote:
Orjinalden alıntı: _crazy_wolf_
alakası yok slot basmıs diorum adam 73 lwl ve çok sağlam bende 73 lwl adam kosp kullanmaz kospla uzaktan yakından alakası yok
quote:
bak seni burada iyice otutturur morartıp kaldırtırım .. oyunu bılmıyorsn beyaz güller donuyor gozlerının etrafında bu oyunda KOXP DUPE yi en çok yapan bi tarafları kalkık aç gözlü HIRSIZ düzenbaz 65+ kişilerdir.. 73 lvl adam esas koxp yapar.... niye? çünkü kimsenın bi tarafları yemez 1 milyara yakın expi kasmayı ... sana bu isimleri vereyım ... Beramustan :
sana daha bir dünya adam sayarım ama aklıma gelmiyor.... ve sana bir şey daha söyliyeyim bu gönderdiğin SSdeki pozdakı adam dahılınde senınle charına iddaaya girerim koxp var onlarda ve koxpla kastılar Bana sakın onları savunmaya kalkma ben bu tür kişilerin nasıll kişiler olduklarını çok iyi biliyorum tmm mı?
kesin DLW de ölmeden kesmişsin veya DLW de kosp açmışsın şimdi düşündümde yani sağlam bi asasla yaparsın bu görüntüyü DLW de gerçi sen kosp açmışa benziosun ama...
Arkadas seri seri spike vuruo galba
yalaaaaaan imkansız adam meteormu atıo imkanı yok koxp yada photo shop
73 lvl bırakda yapsın barı
adamla arenada karsılastık coq saglam gercekten
quote:
quote:
quote:
Koxp olsa gm banlamıştı bile hem asas koxpkurması içten bile deyil.
koxp olsa koordinatlar çok farklı,arkadaşta slot basmış dio birini kesmiş koordinat 400 küsür, başka birini kesmiş 800 küsür,aynı slotta değil o zmn %100 Ps
Not: Anlamam ki neden PS yaparsınız kancakmıyız sandınız sanki?
quote:
Orjinalden alıntı: ssshealsss
Koxp olsa gm banlamıştı bile hem asas koxpkurması içten bile deyil.
Sen öyle san!Maneste adamın elinde dual +7 md adam ok atıyor.En ezik skille fenada vurmuyor yani,arkadaş +1 Wood Staffla koxp kuruyor,SS wardı ama sildim PC den
quote:
arkadaşlar ne koxp ne ps adam sağlam diorum ve kosp olmadıgı belli kodinatlar apayrı ve bana kalırsada server bos oldugu birzaman herhalde exp. partyi bastım diyor kendisi
quote:
nerden bilionuz rogue olduğunu belkide magedir adm çünkü sadece öldürdüklerinin isimlerini koymuş yukarsını silmiş bnce
yaw malmısın sen adam assasin ve ıd ye bak bu kadar saf olamassın iyi oku iyi
bana dediğine göre slot başmıs ve itemleride sağlam
+8 dual shard .+8 sheller . +3 roll .+0 ıronneck. ve ayrıyetten +9 rapt. var 400 500 arası satıyor