Şimdi Ara

Muhteşem Ses Tecrübesi: GT73/GS73

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çoğu insan MSI oyun notebook'larını oldukça iyi ses kalitesine sahip olarak bilir, Dynaudio ile başlayıp Nahimic 2 ile devam eden meceraları ESS SABRE HiFi headset ile dizayn olmuştur. GT72, GT80 ile aynı olan ve kendi segmentinde tartışmasız en iyi ses sistemine sahiptir.

GT73 Oyun Notebookları Arasında En İyi Ses Kalitesini Sunar

Üstün oyuncu notevookları olan GT72 ve GT80 2015'den beri yüksek ses kalitesi ve tücrübesi ile bilinmektedir, 93dBA üzerinde ses şiddeti ile dünya üzerinde 88dBA ile seri üretim yapan tüm notebook üreticilerini geçmiştir. Bunun dışında diğer üreticiler daha büyük ve ağır notebook'lar üretselerde MSI'ın ses kalitesini geçememişlerdir. Örnek olarak 17" 4.7 kg ve GT72'den %15 daha fazla büyük olan notebook serileri verilebir ki bu notebooklar ses yazımlarını güncel tutmamış ve ses kalitesine yoğunlaşmamışlardır.

Ama MSI yeni ürünlerini bu şekilde üretmez, MSI notebook üreticileri her yıl ürettiklerini geliştirmek için uğraşırlar. Onlar yeni ürünlerini piyasaya sürmeden önce yeni hoparlör sistemini ve sesin kalitesini keşfetmek istedim.

Haparlör dizaynına bir göz atalım, MSI sağ ve sol olmak üzere iki tarafa gelecek şekilde 5W'lık 2 Hoparlör dizayn etmiş, bu dizayn sesin doğru yayılmasını ve gereken boşlukta doğru geri dönüşümünü sağlamış. Sesin geldiği alandaki çember %30 genişletilerek GT72'den %30 daha fazla ses kalitesi alınması sağlamış.

Daha yüksek Watt ve daha iyi çember dizaynlarıyla, GT73 ses şiddeti oldukça artmış ayrıca oyuncu ses kalabalığının içerisinde bile olsa sanki oyunun içindeymiş gibi ses alması sağlanmıştır.

106dBA üzerinde en iyi surround ses deneyimi!

Aşağıdaki resime baktığımızda dışarı bakan kısmın sağında yan hoparlörü ve woofer'ı görebiliyoruz. Hoparlör'ün ne kadar sağlam bir yere yerleştirildiğini görmekte mümkün. Hatırlatmakta fayda var hoparlör'ün yaydığı titreşim kesinlikle HDD'ye yada diğer iç parçalara ulaşmamakta.

Bu daha iyi dizayn ile GT73'ün hoparlörleri 106.8dBA ses şiddeti sunarak izlediğiniz filmlerde, trailer'larda dinlediğiniz müziklerde boyutuna göre bu sesi verebilen ilk notebook olma özelliğini taşır. A'dan A+ ses kalitesine ve ses şiddetime geçmek için büyük bir adım diyebiliriz.

Nahimic 2'nin de ayrıca yardımı dokundunğu söylenebilir, Nahimic geçen yıl mükemmel olmasa da bu yıl son verisyonunda ses kalitesini ve uyumluluğunu oldukça geliştirip güzelleştirdi bu da bize hoparlörlerden 24bit/192kHz ayarlarında kaliteli ve yüksek ses çıkışı almamızı sağladı.

Computex 2016'da Yaşadığım en iyi tecrübe MSI!

GT73'ü Computex 2016'da bir intro videosu izleyerek denedim, ekrana 30-50 santim uzak oturarak kullanıcı poazisyonu aldım, bir çok dış ses olmasına rağmen sadece video sesini duyuyordum başka hiç bir şey kulağıma gelmiyordu. Bu benim için oldukça güzel bir tecrübeydi, inanıyorum ki bu tecrübe tüm oyun meraklıları için şahane olacak, her hangibir fuara katıldığınızda MSI'ın GT73'ünü denemeyi kesinlikle unutmayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSI Türkiye -- 23 Eylül 2016; 15:55:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.