Şimdi Ara

Muhuhaaa Okuyun [:D]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birden internette geziyodum birden bu yazı çıktı;

Ben 13 yaşında bir kız çocuğuyum. Müzdarip oluğum bir hastalığa doktorlar çare bulamadılar. Göz yaşlarımı silmeden Şehitler Şeyhi Hz. Hüseyin'in kardeşi Hz.Zeynep'in Türbesini ziyaret ettim ve orada uykuya daldım.Uykum sırasında Hz.Zeynep ağzıma su döküp Allah'ın izniyle iyi olacaksın diye müjdeledi. Ve başından geçen bu olayı yazıp halka dağıtmamı istedi. Bende olanları yazıp halka dağıttım. Yazdıklarımın 1 (bir) tanesini zengin bir şahısa verdim. Umursamadı ve 13 gün sonra servetini kaybetti. Bir tanesini memura verdim önemsemedi. 13 gün sonra hapse girdi. Ben de 13 tane daha yazıp halka dağıttım. İnananlar mutlu, inanmayanlar perişan oldular. Bu yazı kimin eline geçerse 13 adet çoğaltıp 13 kişiye dağıtsın. Bu yazıyı yazıp dağıtan kişinin muradı 13 gün sonra olacaktır. Yüce Allah'ın izniyle ve Hz. Zeynep'in sefaati ile 13 gün sonra olacaktır. Bu yazıyı okumaz, umursamaz, ilgilenmez, dağıtıp çoğaltmaz iseniz 13 gün sonra felakete uğrayabilirsiniz. Allah şefkatini ve bereketini üzerinizden eksik etmesin. Acele edin felakete uğramadan 13 tane yazın, dilek tutup halka dağıtın. Yani ne istiyorsan dile. 13 gün sonra Allah'ın izniyle olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necrozan -- 9 Aralık 2004, 15:59:57 >

• Saçma. Bu benzer şeyler yıllardır elden ele dolaşıyor. Eskiden hatırlarım da mektupla oluyordu. Şimdi e-mail'e döndü. İnancı zayıf olanlara veya bu konularda bilgisiz olanlara yutturulan birşey.
    Kesinlikle saçma

İnanmayın böyle hurafelere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAliK

Saçma. Bu benzer şeyler yıllardır elden ele dolaşıyor. Eskiden hatırlarım da mektupla oluyordu. Şimdi e-mail'e döndü. İnancı zayıf olanlara veya bu konularda bilgisiz olanlara yutturulan birşey.
    Kesinlikle saçma

Şimdi Ben Bunu 13 Arkadaşıma Yollasam Bide Ferrari F355 Dilesem 13 Gün Sonra Gelecekmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Şimdi Ben Bunu 13 Arkadaşıma Yollasam Bide Ferrari F355 Dilesem 13 Gün Sonra Gelecekmi?

Alıntıları Göster
    ne bilim hocam ya ben inanmıyom tabikide ama korktum işte napabilirim kli korku
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrozan

ne bilim hocam ya ben inanmıyom tabikide ama korktum işte napabilirim kli korku

Alıntıları Göster
    dile bakalım oluyormu...
  • quote:

dile bakalım oluyormu...

Alıntıları Göster
    yaw mektupla olanlar kırtasiyecilerin işiydi 15 tane fotokopi çektir köşeyi dönsünler.1 ara sms e döndü o şebekelerin oyununydu...Ama Mail???yani ucunda para yok ne yok?(yinede inanmıyorum tabi geçen günde bana ingilizce gelmişti 1 tane)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Super Sonic

yaw mektupla olanlar kırtasiyecilerin işiydi 15 tane fotokopi çektir köşeyi dönsünler.1 ara sms e döndü o şebekelerin oyununydu...Ama Mail???yani ucunda para yok ne yok?(yinede inanmıyorum tabi geçen günde bana ingilizce gelmişti 1 tane)

Alıntıları Göster
    hoca sapııttık yaw
  • quote:

hoca sapııttık yaw

Alıntıları Göster

babam anlatırdı eskiden kapının önüne bööle yazılar atarlarmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: DefectoR

babam anlatırdı eskiden kapının önüne bööle yazılar atarlarmış...

Alıntıları Göster
    hoca banada pop-up attılar

• quote:

hoca banada pop-up attılar

Alıntıları Göster
    Neyse Biz reply Edelim de basimiz arimasin sonra eehehe :)

Ben 13 yaşında bir kız çocuğuyum. Müzdarip oluğum bir hastalığa doktorlar çare bulamadılar. Göz yaşlarımı silmeden Şehitler Şeyhi Hz. Hüseyin'in kardeşi Hz.Zeynep'in Türbesini ziyaret ettim ve orada uykuya daldım.Uykum sırasında Hz.Zeynep ağzıma su döküp Allah'ın izniyle iyi olacaksın diye müjdeledi. Ve başından geçen bu olayı yazıp halka dağıtmamı istedi. Bende olanları yazıp halka dağıttım. Yazdıklarımın 1 (bir) tanesini zengin bir şahısa verdim. Umursamadı ve 13 gün sonra servetini kaybetti. Bir tanesini memura verdim önemsemedi. 13 gün sonra hapse girdi. Ben de 13 tane daha yazıp halka dağıttım. İnananlar mutlu, inanmayanlar perişan oldular. Bu yazı kimin eline geçerse 13 adet çoğaltıp 13 kişiye dağıtsın. Bu yazıyı yazıp dağıtan kişinin muradı 13 gün sonra olacaktır. Yüce Allah'ın izniyle ve Hz. Zeynep'in sefaati ile 13 gün sonra olacaktır. Bu yazıyı okumaz, umursamaz, ilgilenmez, dağıtıp çoğaltmaz iseniz 13 gün sonra felakete uğrayabilirsiniz. Allah şefkatini ve bereketini üzerinizden eksik etmesin. Acele edin felakete uğramadan 13 tane yazın, dilek tutup halka dağıtın. Yani ne istiyorsan dile. 13 gün sonra Allah'ın izniyle olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: erujum

Neyse Biz reply Edelim de basimiz arimasin sonra eehehe :)

Alıntıları Göster
    yaw kardeş git kendi konunua aç tam neredeyse otuz kişi okudu yazdıklarımı

2 dilek dileyim bare

• quote:

yaw kardeş git kendi konunua aç tam neredeyse otuz kişi okudu yazdıklarımı

2 dilek dileyim bare

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

• quote:

Orijinalden alıntı: MAliK

Saçma. Bu benzer şeyler yıllardır elden ele dolaşıyor. Eskiden hatırlarım da mektupla oluyordu. Şimdi e-mail'e döndü. İnancı zayıf olanlara veya bu konularda bilgisiz olanlara yutturulan birşey.
    Kesinlikle saçma

quote:

Orjinalden alıntı: MAliK

İnancı zayıf olanlara veya bu konularda bilgisiz olanlara yutturulan birşey.

+1000
  • quote:

Orijinalden alıntı: antique

quote:

Orjinalden alıntı: MAliK

İnancı zayıf olanlara veya bu konularda bilgisiz olanlara yutturulan birşey.

+1000

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_1068917/tm.htm

BU ADRESE KESİNLİKLE BAKIN

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

http://forum.donanimhaber.com/m_1068917/tm.htm

BU ADRESE KESİNLİKLE BAKIN

Alıntıları Göster
    Bu maillerden banada sürü ile gelmeye devam ediyor...Kesinlikle saçma...İnanada ne diyim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resmancipi

Bu maillerden banada sürü ile gelmeye devam ediyor...Kesinlikle saçma...İnanada ne diyim....

Alıntıları Göster
    evet bana geldi işte. üstelik bi arkadaşımdan geldi
    acaba bugün 11 eylül olmasıyla bi alakası var mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

evet bana geldi işte. üstelik bi arkadaşımdan geldi
    acaba bugün 11 eylül olmasıyla bi alakası var mıdır

Alıntıları Göster
    olmazmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pew

olmazmı

Alıntıları Göster
    Bizim evin numarası 13 de bizim posta kutusunada atmıslardı bunu 2 ay kadar once . Cevaplamadım,dagıtmadım, cogaltmadım birseyde olmadı. Ama yazının gecerlilik suresi 13 aysa onu bilmeeem
  • quote:

Orijinalden alıntı: lua lua

Bizim evin numarası 13 de bizim posta kutusunada atmıslardı bunu 2 ay kadar once . Cevaplamadım,dagıtmadım, cogaltmadım birseyde olmadı. Ama yazının gecerlilik suresi 13 aysa onu bilmeeem

Alıntıları Göster
    SACMALIK

• quote:

Orijinalden alıntı: pew

olmazmı

Alıntıları Göster
    Abicim butun foruma yayılcak yakında..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.