yaw yok ya yalan bunlar.Bazı insanların duygularımızı kullanarak eğlenmeye çalışması.
Madem korktun denemesi bedava.Mantık dışı bişiy dileyim bakalım nolcak.
Allah-ü teala ya kapten bağlı olan ve efendimizin yolunda yürüyen her insan bunların nekadar saçma sapan işler olduğunu bilir. Allahın izni ve haberi olmadan hiç bi insan soluk alamaz ve hiç bi olay cereyan edemez. Bu tip işler belkide çok günah.
Düşünen bi kavim için her olayda bir ayet wardır.Biraz mantığınızla hareket edin lütfen.
adresini de yazsaydın be kızım.. Dilek gerçekleşmezse elimizdeki dürülü kağıtlar ve senin hakkında konuşmaya gelirdik ben ve tüm gönderilenler beraber.. Hani devir kötü işi sağlama almak lazım.. Şimdi Türbe başında da mubarek şahslardan malumat sorulmaz ki.. onlara da ayıp
quote:
Orjinalden alıntı: necrozan
Birden internette geziyodum birden bu yazı çıktı;
Ben 13 yaşında bir kız çocuğuyum. Müzdarip oluğum bir hastalığa doktorlar çare bulamadılar. Göz yaşlarımı silmeden Şehitler Şeyhi Hz. Hüseyin'in kardeşi Hz.Zeynep'in Türbesini ziyaret ettim ve orada uykuya daldım.Uykum sırasında Hz.Zeynep ağzıma su döküp Allah'ın izniyle iyi olacaksın diye müjdeledi. Ve başından geçen bu olayı yazıp halka dağıtmamı istedi. Bende olanları yazıp halka dağıttım. Yazdıklarımın 1 (bir) tanesini zengin bir şahısa verdim. Umursamadı ve 13 gün sonra servetini kaybetti. Bir tanesini memura verdim önemsemedi. 13 gün sonra hapse girdi. Ben de 13 tane daha yazıp halka dağıttım. İnananlar mutlu, inanmayanlar perişan oldular. Bu yazı kimin eline geçerse 13 adet çoğaltıp 13 kişiye dağıtsın. Bu yazıyı yazıp dağıtan kişinin muradı 13 gün sonra olacaktır. Yüce Allah'ın izniyle ve Hz. Zeynep'in sefaati ile 13 gün sonra olacaktır. Bu yazıyı okumaz, umursamaz, ilgilenmez, dağıtıp çoğaltmaz iseniz 13 gün sonra felakete uğrayabilirsiniz. Allah şefkatini ve bereketini üzerinizden eksik etmesin. Acele edin felakete uğramadan 13 tane yazın, dilek tutup halka dağıtın. Yani ne istiyorsan dile. 13 gün sonra Allah'ın izniyle olacaktır.
Bana geldi ben direk sildim ehueheue bişi olmadı sende sil :)))
bu mail değil pop up olarak açılıyo bide
ehuheu baktılarki diğer türlü iş etmiyor kimse yemiyor böle yapmışlar demekki
din istismari sanirim buna denir?????
yoksa yanlismi düsünüyorum uyuz oluyorum böyle seylere
yaw ne sacma bir sey bu böyle banada gelmisti ve daha yasiyorum hic biseyde olmadi bana dahaaaa
islam inancında uğursuzluk diye bişey yoktur...
13 tane hemde hristiyanların uğursuz sayısı değilmi bu???
walla ha cidden bu da deişik bi versionu ... daha çarpılmadım allahtan ...
Bu ne ya buna inanip cogaltanlarda da akil yok
dini kaynaklarından okuyarak öğrenemeyenlerin inandığı bir safsata
son günlerde bu tip mesajların binbir türü çıktı. Yok 20 tane gönder, yok 13 tane gönder... İnsanlar ne kadar saf onu kontrol ediyolar heralde. Aslında tehlikeli. Bi virus yollayıp altına bunu yazsak bütün memlekete dağılır kısa sürede.. Türk insanı her şeye inanmaya hazır....
Ben 13 yaşında bir kız çocuğuyum. Müzdarip oluğum bir hastalığa doktorlar çare bulamadılar. Göz yaşlarımı silmeden Şehitler Şeyhi Hz. Hüseyin'in kardeşi Hz.Zeynep'in Türbesini ziyaret ettim ve orada uykuya daldım.Uykum sırasında Hz.Zeynep ağzıma su döküp Allah'ın izniyle iyi olacaksın diye müjdeledi. Ve başından geçen bu olayı yazıp halka dağıtmamı istedi. Bende olanları yazıp halka dağıttım. Yazdıklarımın 1 (bir) tanesini zengin bir şahısa verdim. Umursamadı ve 13 gün sonra servetini kaybetti. Bir tanesini memura verdim önemsemedi. 13 gün sonra hapse girdi. Ben de 13 tane daha yazıp halka dağıttım. İnananlar mutlu, inanmayanlar perişan oldular. Bu yazı kimin eline geçerse 13 adet çoğaltıp 13 kişiye dağıtsın. Bu yazıyı yazıp dağıtan kişinin muradı 13 gün sonra olacaktır. Yüce Allah'ın izniyle ve Hz. Zeynep'in sefaati ile 13 gün sonra olacaktır. Bu yazıyı okumaz, umursamaz, ilgilenmez, dağıtıp çoğaltmaz iseniz 13 gün sonra felakete uğrayabilirsiniz. Allah şefkatini ve bereketini üzerinizden eksik etmesin. Acele edin felakete uğramadan 13 tane yazın, dilek tutup halka dağıtın. Yani ne istiyorsan dile. 13 gün sonra Allah'ın izniyle olacaktır.
Bu kızın dediğini yaptım. Dağıttım. Dileğim şu Bu kızın anasını s...yim.
heryerde aynı topic var bu ne ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme