Şimdi Ara

MÜJDE ATRİX'İNİZE STABİL ANDROİD 4.4.4 KİTKAT DOPİNGİ!!KAMERA,WİFİ,BT 02.20.15 UPDATE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
3
Favori
33.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha öncede atrix kullandım ancak ozamanlar dogru düzgün custom romu yoktu...

bayadır motorolada kullanmıyorum yarın 330 liraya 1yıl garantili şekilde gold pc.den almayı düşünüyorum

bakalım alırsam eger bakıcam rom yükleme detaylarını arastırıcam... belkide ace 2de alabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanetliforum -- 7 Ekim 2013; 23:01:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

Programı kaldırdım çok kasıyordu nedense , ayrıca alarm çalmadı sabah uyku modunda bir sıkıntı vardı.

Bugün tekrardan MROM yükledim gerçekten 4.2.2 den sonra akıyor gibi oldu cihaz kesinlikle uygun olmayan driverlarla

4.2.2 halen hazır değil. Daha öncede farklı ROM lar yükledim 1-2 sefer orijinal romada döndüm ve kesinlikle MROM diyorum

Aynı uygulamaları kurdum bütün güncellemeleri yaptım Widgetleri ekledim aynı clean master ram uygulaması ile kullanabilir Ram miktarı

421 MB

sizin adınıza sevindim,ancak hala kurulum da bir sıkıntı oluştuğunu düşünüyorum.Alarmı hersabah kullanıyorum bir sıkıntı çıkartmadı,ram booster den baktığımda kullanımda 374mb,boşta ise 421 mb gösteriyor ve ram fix yapmadım,takılma,donma,kasma yaşamadım.Antutu stability testinde olumlu sonuç aldı,benchmark ta 8711 puan aldı..başka deneyen arkadaşlarda görüşlerini paylaşırsa faydalı bir topik olacağı kanaatindeyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgemustafadogan

birde kurulum detaylarını anlataydın iyiydi:))

konuya Root, Bootlader Unlock, ROM ve CWM Yükleme Rehberi ekledim..
  • atrix kullanıcıları adına sevindim... bir de motorola photon hakkında bilgi sahibi olan bir arkadaş var mı?
  • Ben yükledim. Sorunsuz calisiyor. Cok stabil tavsiye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chees007 -- 13 Ekim 2013; 21:37:22 >
  • ben de yükledim. şarjın hızlı bitmesi haricinde sorun yaşamadım. hatta orjinal rom'daki stabilsizliklerden de kurtuldum diyebilirim. örneğin eskiden uyduya çok uzun sürede bağlanır hatta kapa aç yapmadan bağlanmazdı artık anında bağlanıyor.

batarya kalibrasyonu yapmayı düşünüyorum. belki şarjı da hallederim.
  • ozan_k kullanıcısına yanıt
    Şarjı halledersen mutlaka cevap yaz, bunun yüzünden kullanamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yükledim gayet güzel bende ram 795 yazıyor anlamış değilim ama sanki telefon baştan yaratılmış gibi oldu çok güzel sorunsuz tek sorun video çekerken arada kasılıyor bunun için bir güzel program bulursam sorun haletmiş olurum şu anda çok güzel ve memnunum eskiye dönmeyi düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cm10 kullanıyorum. geçmem için ne gibi + lar var ?
  • ben gectim 4.2.2 ye docku tanımıyor şimdi çözümü olan var mı acaba
  • kuramadım adımları tek tek anlatabilir misiniz kurlum konusunda lütfen yardım

rom yüklerken sd karttan yolu gösteriyorum kurlum başlıyor fail deyip kalıyor lütfen detay anlatabilir misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik33

kuramadım adımları tek tek anlatabilir misiniz kurlum konusunda lütfen yardım

rom yüklerken sd karttan yolu gösteriyorum kurlum başlıyor fail deyip kalıyor lütfen detay anlatabilir misiniz.

merhaba,konunun içerisinde adım adım yükleme rehberi linki var,orada anlatılanları tam olarak uygularsanız hiçbir problem çıkmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytekdigital

quote:

Orijinalden alıntı: tarik33

kuramadım adımları tek tek anlatabilir misiniz kurlum konusunda lütfen yardım

merhaba,konunun içerisinde adım adım yükleme rehberi linki var,orada anlatılanları tam olarak uygularsanız hiçbir problem çıkmaz..

arkadaş bendemi sorun var romdamı anlamadım RSD mod ile denedim olmadı sd karttan rom manger ile denedim olmadı rom hatalı diyor rommanger ile yüklerken biri adam akıllı anlatdın gags dosyası varmı kernel varmı indirdiğim romda zipten çıkarıp öylemi olacak lütfen yardım

• Arkadaşlar linkdeki hangi dosyayı indireceğiz.Farklı farklı dosyalar çıkıyor.Lütfen yardım edermisiniz.Gapps dosyasını indirdim ama rom dosyasında zorluk çekiyorum.
  • Merhaba arkadaşlar, ben bu rom u yükledim fakat şöyle sorunlar çıktı acaba sizde de aynı sorunlar var mı acaba?
    - Şarj baya baya az gitmeye başladı.
    - Kendi kendine yeniden başlatıyor.
    - Ses kayıtta sorun var. (whatsapp tan sesli mesaj gönderirken mesela) Sorun: Ses kayıt oluyor fakat sadece cızırtı dan oluşuyor)
    - Hotspot çalışmıyor.
    - Igo Kullanıcıları?
    Igo kullanımı esnasında cihaz çok ısınıp yeniden başlatıyor mu? (çalışma süresi 30 dk civarı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: davuth

Merhaba arkadaşlar, ben bu rom u yükledim fakat şöyle sorunlar çıktı acaba sizde de aynı sorunlar var mı acaba?
    - Ses kayıtta sorun var. (whatsapp tan sesli mesaj gönderirken mesela) Sorun: Ses kayıt oluyor fakat sadece cızırtı dan oluşuyor)
    - Hotspot çalışmıyor.
    - Igo Kullanıcıları?
    Igo kullanımı esnasında cihaz çok ısınıp yeniden başlatıyor mu? (çalışma süresi 30 dk civarı)

Benzer sorunlar bende de oluşmuştu. Aşırı ısınma kendini resetleme durduk yere kitlenme işlem yapmama pili çıkarmak zorunda kalmak vb

o yüzden bence bu rom için daha erken
  • quote:

Orijinalden alıntı: davuth

Merhaba arkadaşlar, ben bu rom u yükledim fakat şöyle sorunlar çıktı acaba sizde de aynı sorunlar var mı acaba?
    - Hotspot çalışmıyor.
    - Igo Kullanıcıları?

şarj herkeste aynı. resetlemeler içinse sd kartı çıkarın.
  • Kasım. Ayı surumu cıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar linke tıklıyorum dosya bulunamadı yazıyor.Elinde güncel link olan varsa paylaşabilirmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceylinnaz

Arkadaşlar linke tıklıyorum dosya bulunamadı yazıyor.Elinde güncel link olan varsa paylaşabilirmi.

Yukarıdaki ROM un linki

2013-08-26
    Sync with CM10.1.
    ROM
    http://goo.im/devs/epinter/cm-10.1-20130826-UNOFFICIAL-epinter-olympus.zip
    Kernel
    http://goo.im/devs/epinter/olympus/kernel-cm10.1-20130826_1436-epinter-olympus-hporch32.zip
    Google Apps
    gapps:
    d-h.st
    d-h.st
    http://d-h.st/xEb

Buda Aynı ROM un Son sürümüdür.
    Download links
    Firmware
    Latest version (2013-11-07)
    http://goo.im/devs/epinter/olympus//cm-10.1-20131107-UNOFFICIAL-epinter-olympus.zip
    Some users have screen tearing with the current kernel code (look this post), so use this kernel:
    http://goo.im/devs/epinter/olympus//kernel-cm10.1-20131108_0246-epinter-olympus-hporch32.zip
    Google Apps
    gapps:
    d-h.st
    d-h.st
    http://d-h.st/xEb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 15 Kasım 2013; 20:41:45 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.