Şimdi Ara

MÜJDE ATRİX'İNİZE STABİL ANDROİD 4.4.4 KİTKAT DOPİNGİ!!KAMERA,WİFİ,BT 02.20.15 UPDATE (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
3
Favori
33.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ramazan12345

Bana sıfır piranha zen verseler yine de değişmem atrix hala gözbebeğim :)
    Bence zen den uzak dur hocam atrix in malzeme kalitesi var yedek parça da bol yine de sen bilirsin

ya bılmıyorum ki onun ekranı 5 ve hd bırazbuyultmek ıstyrm ama malummaddiimkanlar ölcusunde hareket edeck olursam piranha zen alabiliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aCipH

Sahsi gorusumu sunarsam benim icimi rahatlatcak telefon degil bunu kullanirim daha iyi tavsiye etmiyorum ben arastirmak lazim ama arastirmadim ben pek :)bakalim kesin kararini verde arastiririz :))

kullananlardan olumsuz br duruma rastlamadım bır kaç kişi harıcınde ekranı 5 olması cezbedıyor bni :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazan12345

quote:

Orijinalden alıntı: SMHSNGN

arkadaşlar bu son kernel güncellemesinden sonra wifi çalışmıyor bende neden acaba

kerneli yanlış yüklemiş veya farklı rom kullanıyor olabilirsiniz
    kullandığıız roma göre kernel yükleyin
    tavsiye rom epinter 2013 12 11 cm10.1
    tavsiye kernel kernel-2014_04_24_11_41_cm10_1.zip
    yine aynı sorun olursa hafıza kartınızı çıkarın cihazdaki öenmli dosyalarınızın yedeğini alın herşeyi formatlayın tüm wipeleri yapın tekrar deneyin

sağol kardeşim başka roma geçtim uğraşamadım daha fazla değiştirirsem denerim

• arkadaşlar cm10 için hangi kerneli yüklemeliyim drapbox daki kernellerde belirtilmemiş hangi kernel hangi roma yardımcı olun birde şunu sorayım rom yükledikden sonra gpps ve kernel içinde ayrı ayrı wipeleri yapacakmıyız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cm10.1 yukledıktn snra şarjım %90 dolmaya basladı nasıl düzeltebilrm kalibrasyon hakkında bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hancı42

arkadaşlar cm10 için hangi kerneli yüklemeliyim drapbox daki kernellerde belirtilmemiş hangi kernel hangi roma yardımcı olun birde şunu sorayım rom yükledikden sonra gpps ve kernel içinde ayrı ayrı wipeleri yapacakmıyız

bizim verdiğimiz kernel ve gapps cm10.1 için ama kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: isokocak

arkadaşlar cm10.1 yukledıktn snra şarjım %90 dolmaya basladı nasıl düzeltebilrm kalibrasyon hakkında bilgim yok

wipe battery yaptınmı rom yükledikten sonra
  • quote:

quote:

arkadaşlar cm10.1 yukledıktn snra şarjım %90 dolmaya basladı nasıl düzeltebilrm kalibrasyon hakkında bilgim yok

teşekkur edrm dedgnz gbi yaptm duzeldi
  • quote:

quote:

quote:

yardımcı olabildiysek ne mutlu bize :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yardımcı olabildiysek ne mutlu bize :)

hocam ben rom yüklemek istiyorum artık uygulama yükleyemez oldum şuan hiçbir bilgim yok sizin tavsiye edebileceğiniz konuyu sıfırdan tane tane anlatan bir site falan varmı ?
    birde en stabil ve sorunu en az olan rom hangisidir ? yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forvenor -- 9 Haziran 2014; 0:44:13 >

• arkadaşların hakkı varmış son kernelden sonra telefon çok iyi oldu özellikle şarj sorunuda kayboldu telefon adam oldu diyebiliriz
  • quote:

arkadaşların hakkı varmış son kernelden sonra telefon çok iyi oldu özellikle şarj sorunuda kayboldu telefon adam oldu diyebiliriz

hocam bu rom'un kamera sorunu varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytekdigital

Motorola Atrix Türkiye’de satılan serisi için Android 4.2.2 rom çıktı. 26 Ağustos 2013 tarihli bu ROM ile video kamera, bluetooth gibi bilinen birçok sorun düzeltilmiş.
    Emerson Pinter’ın hazırladığı bu ROM ile Atrix’i kullanmak daha zevkli olacak. Türkiye’de satılan MB860 model Motorola Atrix’ler için de uyumlu olan bu ROM’u aşağıdan indirebilirsiniz. Ayrıca gerekli Google Apps dosyasına da buradan ulaşabilirsiniz..

Yükleme konusunda detaylara girmiyorum ki bunlar zaten birçok forumda detaylı olarak anlatılmıştır. Yüklemeyi bilenler aşağıdaki dosyaları nasıl kullanacaklarını zaten biliyor olmalılar. Eğer aşağıdaki dosyaların nasıl kullanılacağını bilmiyorsanız henüz rom yükleme ile ilgili bilgilere sahip değilsiniz demektir. Lütfen önce bunu öğreniniz..
    ÖNEMLİ NOT:Rom ve gapps dosyasını kurduktan sonra linkteki kerneli sadece problem yaşarsanız kurun,problem yoksa kurmayın.Ayrıca kurulum sonrası ram düşerse ramfix yapın,hala ram düşükse wipeler haricinde osh ve sistem format yaparak tekrar kurun..
    Konuya ATRİX Root, Bootlader Unlock, ROM ve CWM Yükleme Rehberi Eklenmiştir..
    ROM 11.12.2013 TARİHİ SON SÜRÜMLE GÜNCELLENDİ,ÇEŞİTLİ DÜZELTMELER VE KERNEL GÜNCELLEMESİ YAPILDI.
    ROM
    11.12.2013 TARİHLİ SON SÜRÜM ROM
    Google Apps
    11.12.2013 UYUMLU GOOGLE APPS
    GAPPS-JB-20130301b
    GAPPS İNDİR
    Çalışan Bileşenler
    Calls
    Vibration
    Audio (notifications, calls, ringtones, alarm, …)
    Wifi
    GPS
    Mobile Network
    Browser (rotation works)
    Music
    Gmail
    Camera
    Video Camera
    Button lights
    Dock Audio
    Wireless signal icon
    WiFi Tethering
    Bluetooth
    Hardware Acceleration
    Front camera

Bilinen Hatalar
    MTP don’t show files
    HDMI
    BT audio
    Wifi Tethering
    Çalışmayan Özellikler
    Wifi Direct
    Parmak İzi
    Yüz Tanıma
    Root, Bootlader Unlock, ROM ve CWM Yükleme Rehberi

XXXXXXXXXXXXXXXXXXhttp://www.son-dakika.org/ SİTESİNDEN ALINYIDIR..XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Bu romu bizzat deniyorum,ben gayet memnun kalarak kullanıyorum.Orjinale dönmeye niyetim yok şuan için,ancak orjinal rom daki şarj süresine bu rom yaklaşamıyor malesef.Günlük kullanımımda 2,yoğun kullanımımda 1 günü tamamlıyor.Bunu sorun etmeyen herkeze tavsiyemdir
     MÜJDE ATRİX'İNİZE STABİL ANDROİD 4.4.4 KİTKAT DOPİNGİ!!KAMERA,WİFİ,BT 02.20.15 UPDATE
    NOT:RESİMLER TEMSİLİDİR,BEN ÇEKMEDİM..

MÜJDE ATRİX'İNİZE STABİL ANDROİD 4.4.4 KİTKAT DOPİNGİ!!KAMERA,WİFİ,BT 02.20.15 UPDATE MÜJDE ATRİX'İNİZE STABİL ANDROİD 4.4.4 KİTKAT DOPİNGİ!!KAMERA,WİFİ,BT 02.20.15 UPDATE

hocam bu ROM'da kamera sıkıntısı varmı ? bazı yerlerde var diyor bazı kimse cevap vermiyor çıldıracağım artık

• @mrkira 2013 12 11 tarihli rom ve en son kernel ile kullanıyorum herhangi bir sorun yok kamerada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverics

@mrkira 2013 12 11 tarihli rom ve en son kernel ile kullanıyorum herhangi bir sorun yok kamerada.

allah razı olsun hocam kimse cevap vermiyor haftalardır teşekkürler
    birde bir sorunum var telefona root yaptım herşeyi söylendiği gibi yaptım root yaparken hiçbir sorun olmadı ama titanium backup ile stock rom'un yedeğini almak istedim ve titanium backup telefonunuzda root yok dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

quote:

Orijinalden alıntı: maverics

@mrkira 2013 12 11 tarihli rom ve en son kernel ile kullanıyorum herhangi bir sorun yok kamerada.

allah razı olsun hocam kimse cevap vermiyor haftalardır teşekkürler
    birde bir sorunum var telefona root yaptım herşeyi söylendiği gibi yaptım root yaparken hiçbir sorun olmadı ama titanium backup ile stock rom'un yedeğini almak istedim ve titanium backup telefonunuzda root yok dedi

hocam en güzel yedek cmw ile racovery modda alınandır

video orneği linkte

http://www.youtube.com/watch?v=yy6Sp0xiYgM

• Arkadaşlar merhaba,

Ben bunu telefona yükledim, ancak bazı oyunlarda örneğin; candy crush saga'da sorun çıkarttı, oyun açılmadan ekrar kararıyor veya açılıyor ekran gidip geliyor, saçmalıyor, bunu yaşayan oldu mu aranızda?

Birde parmak okuyucuya dokunmadan ekranı açmak istiyorum, holo locker kurdum ancak çalışmadı,

Yanıtlarınızı bekler, teşekkür ederim...
  • quote:

quote:

arkadaşlar bu son kernel güncellemesinden sonra wifi çalışmıyor bende neden acaba

kardeş burdaki dosyaları indir kur bendede aynı sorun olmuştu

http://yadi.sk/d/dtZzm7vHPFHc5

wipeları tam yap hafıza kartını temizle sonra dosyaları içine at

cmw içindeki mount and storage un içindeki wipelarıdayap kardesim sonra romu kur teli aç başlangıç ayarlarını yap sonra cmw'den gappsı ve kerneli kur

bende de wifi çalışmadı?yedek almadan mount and storage un içindeki wipelarıdayapsak olurmu?olmazsa hocam yedek nasıl alıcaz?

• gerek kalmadı.. aCipH nickli arkadaşın yukarıda verdiği dosyaları baştan kurdum..hafıza kartı formatlamadan ..direk kurdum wifi sorunu düzeldi..
  • arkadaşlar şimdide video her seferinde 5.saniyeden sonra "maalesef galeri durdu" mesajı verip kapanıyor.nedeni ne olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.