Şimdi Ara

müjde e8000 serisi yarın trde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eksa insani bir fiyat yazmıştı E8400 için silmişler ne oldu acaba?
  • Hocalar bu ıslemcıelrın fıyatı tr de bıakc ay boyunca 190-200 arası gıder.altına dusmasını beklemeyın hemen alın ve kullanın
  • sizce Martın ortalarında yada şubat başında 199$ fiyata E8400 alabilirmiyiz???
  • e8400 ün fiyatı 200-210 dolar+kdv olmalı normalde bence.
  • Bu işi oyun haline getirmişsiniz gibi hissediyorum. Alın bir işlemciyi en az 2 sene kullanın. Resmen bu işlemci ghz olaylarından soyuluyoruz. Oyun veya film gibi yaptınız bu işleri.
  • Aynen hocam bende katılıyorum benım e2160 3,2 de bu e8200 den daha perf. bır ıslemcı neden degıstırımkı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

Bu işi oyun haline getirmişsiniz gibi hissediyorum. Alın bir işlemciyi en az 2 sene kullanın. Resmen bu işlemci ghz olaylarından soyuluyoruz. Oyun veya film gibi yaptınız bu işleri.

Konuda 3 tane mesajım olduğundan üstüme alınma hakkını kendimde buluyorum.

Gereksiz bir yorum olmuş gibi bende AMD Athlon 2500+ var mesela şu an.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shabani nonda

Sanmıyorum en fazla 10-15 dolar duser ne beklıyorsunuz arkadaslar e6750 daha pahalı ve daha kotu

Şu yapmış oldugun test sonuçlarının bir ss ini koyarmısın arkadaşım eger dedigin gibiyse E8200 alacagım yarın..
  • ne çabuk

almak için acele etmeyin bence
  • bir an önce test sonuçlarının ve incelemelerin yayınlanması lazım gerektir.
  • quote:

Aynen hocam bende katılıyorum benım e2160 3,2 de bu e8200 den daha perf. bır ıslemcı neden degıstırımkı

• quote:

Aynen hocam bende katılıyorum benım e2160 3,2 de bu e8200 den daha perf. bır ıslemcı neden degıstırımkı

İnsan kendi malını sever, eyvallah... Ama bu kadar da taraflı olunmaz bea İşlemci performansını sadece MHz'e bakarak değerlendirmek, ekran kartını hafıza miktarına göre değerlendirmeye benziyor. Kısacası, zırva.
  • nette inceleme linkleri mevcut
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.