Evet E8400 ü en fazla 200$+kdv olmasını bekliyordum adamlar 250$+kdv fiyat vermiş.
hocalar 8200'in çarpanı 8 iken ; 8400'ün çarpanı 9'dur. bu durumda 8200'in oc degerlerı daha ıyıymıs
E8400 için Vatanbilgisayar Cardfinans fiyatlarını beklemek gerekecek benim açımdan. Bu kadarına da insaf
bravo walla. 20 Ocaktan önce.
fiyatlar oturur 1 aya...
Sanmıyorum en fazla 10-15 dolar duser ne beklıyorsunuz arkadaslar e6750 daha pahalı ve daha kotu
Bu ne ya? Biri Mart diyo, biri yarın diyo...
8200 VE 8400 YARIN SATISTA DIGERLEIGI MART'TA
Hay ben böyle işin... Forumda E8400 için Mart diye bir söylenti çıkmıştı. Vatan Bilgisayar'daki satıcı da Şubat sonu-Mart başı gibi gelecek deyince ben de o zamana kadar idare ederim diye daha iki gün önce E4500 aldım.
Henüz anakart olmadığı için işlemci öylece bekliyordu ama kitapçığına falan bakmak için kutusunu da açmış bulundum. O yüzden iade de edemem şimdi
8 serisinin gelmesi an meselesiydi zaten, ertelenecek olanlar 9 serisi , onu 2 ay daha beklemeyin de, 8 serisi için fiyatlar çok yüksek olmuş . 6750'den performanslı olması mühim değil,yurtdışı 1000lik alım fiyatları belli ve 6750de o şekilde. herhalde ellerindeki 6 serisi stokunu bitirmeden fiyatları makul seviyeye çekmeyi düşünmüyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: shabani nonda
6750 DEN DAHA UCUZ VE DAHA PERFORMASNLI DAHA NE OLSUN KI