Şimdi Ara

müjde e8000 serisi yarın trde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar yarın eksende satısa cıkıyor bılgınıze

• İyiymiş alabilene hayırlı olsun...
  • E8200 FIYATI 200 USD
  • 6750 DEN DAHA UCUZ VE DAHA PERFORMASNLI DAHA NE OLSUN KI
  • Arkadaşlar, E8200'ün E8400 ile durumu nasıl? Performans ve fiyat olarak...Selamlar...
  • Intele helal olsun. Başka bişi demiyorum. İşlemciler duyurulalı daha kaç gün olduda, işlemciler piyasaya çıktı.
    AMD olsaydı... Oooooooo.....
  • İlk getirmenin heyecanıyla 150$ kar koymuşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FİYAT PAHALI MI DUYORSUNUZ USTALAR
  • Evet E8400 ü en fazla 200$+kdv olmasını bekliyordum adamlar 250$+kdv fiyat vermiş.
  • hocalar 8200'in çarpanı 8 iken ; 8400'ün çarpanı 9'dur. bu durumda 8200'in oc degerlerı daha ıyıymıs
  • E8400 için Vatanbilgisayar Cardfinans fiyatlarını beklemek gerekecek benim açımdan. Bu kadarına da insaf
  • bravo walla.
    20 Ocaktan önce.

fiyatlar oturur 1 aya...
  • Sanmıyorum en fazla 10-15 dolar duser ne beklıyorsunuz arkadaslar e6750 daha pahalı ve daha kotu
  • Bu ne ya? Biri Mart diyo, biri yarın diyo...
  • 8200 VE 8400 YARIN SATISTA DIGERLEIGI MART'TA
  • Hay ben böyle işin... Forumda E8400 için Mart diye bir söylenti çıkmıştı. Vatan Bilgisayar'daki satıcı da Şubat sonu-Mart başı gibi gelecek deyince ben de o zamana kadar idare ederim diye daha iki gün önce E4500 aldım.

Henüz anakart olmadığı için işlemci öylece bekliyordu ama kitapçığına falan bakmak için kutusunu da açmış bulundum. O yüzden iade de edemem şimdi
  • 8 serisinin gelmesi an meselesiydi zaten, ertelenecek olanlar 9 serisi , onu 2 ay daha beklemeyin de, 8 serisi için fiyatlar çok yüksek olmuş . 6750'den performanslı olması mühim değil,yurtdışı 1000lik alım fiyatları belli ve 6750de o şekilde. herhalde ellerindeki 6 serisi stokunu bitirmeden fiyatları makul seviyeye çekmeyi düşünmüyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: shabani nonda

6750 DEN DAHA UCUZ VE DAHA PERFORMASNLI DAHA NE OLSUN KI

6750 195 dolar neresi daha pahalı 6750 nin
  • 200$ civarı olur heralde
  • biraz pahalımı diyorsunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.