Evet E8400 ü en fazla 200$+kdv olmasını bekliyordum adamlar 250$+kdv fiyat vermiş.
quote:
Orijinalden alıntı: shabani nonda
FİYAT PAHALI MI DUYORSUNUZ USTALAR
Alıntıları Göster
hocalar 8200'in çarpanı 8 iken ; 8400'ün çarpanı 9'dur. bu durumda 8200'in oc degerlerı daha ıyıymıs
quote:
hocalar 8200'in çarpanı 8 iken ; 8400'ün çarpanı 9'dur. bu durumda 8200'in oc degerlerı daha ıyıymıs
Alıntıları Göster
E8400 için Vatanbilgisayar Cardfinans fiyatlarını beklemek gerekecek benim açımdan. Bu kadarına da insaf
quote:
Alıntıları Göster
bravo walla. 20 Ocaktan önce.
fiyatlar oturur 1 aya...
quote:
Orijinalden alıntı: apemen
bravo walla. 20 Ocaktan önce.
fiyatlar oturur 1 aya...
Alıntıları Göster
Sanmıyorum en fazla 10-15 dolar duser ne beklıyorsunuz arkadaslar e6750 daha pahalı ve daha kotu
quote:
Sanmıyorum en fazla 10-15 dolar duser ne beklıyorsunuz arkadaslar e6750 daha pahalı ve daha kotu
Alıntıları Göster
Bu ne ya? Biri Mart diyo, biri yarın diyo...
8200 VE 8400 YARIN SATISTA DIGERLEIGI MART'TA
quote:
8200 VE 8400 YARIN SATISTA DIGERLEIGI MART'TA
Hay ben böyle işin... Forumda E8400 için Mart diye bir söylenti çıkmıştı. Vatan Bilgisayar'daki satıcı da Şubat sonu-Mart başı gibi gelecek deyince ben de o zamana kadar idare ederim diye daha iki gün önce E4500 aldım.
Henüz anakart olmadığı için işlemci öylece bekliyordu ama kitapçığına falan bakmak için kutusunu da açmış bulundum. O yüzden iade de edemem şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: Hasbi 81
Hay ben böyle işin... Forumda E8400 için Mart diye bir söylenti çıkmıştı. Vatan Bilgisayar'daki satıcı da Şubat sonu-Mart başı gibi gelecek deyince ben de o zamana kadar idare ederim diye daha iki gün önce E4500 aldım.
Henüz anakart olmadığı için işlemci öylece bekliyordu ama kitapçığına falan bakmak için kutusunu da açmış bulundum. O yüzden iade de edemem şimdi
Alıntıları Göster
8 serisinin gelmesi an meselesiydi zaten, ertelenecek olanlar 9 serisi , onu 2 ay daha beklemeyin de, 8 serisi için fiyatlar çok yüksek olmuş . 6750'den performanslı olması mühim değil,yurtdışı 1000lik alım fiyatları belli ve 6750de o şekilde. herhalde ellerindeki 6 serisi stokunu bitirmeden fiyatları makul seviyeye çekmeyi düşünmüyorlar
quote:
6750 DEN DAHA UCUZ VE DAHA PERFORMASNLI DAHA NE OLSUN KI
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: shabani nonda
6750 DEN DAHA UCUZ VE DAHA PERFORMASNLI DAHA NE OLSUN KI
6750 195 dolar neresi daha pahalı 6750 nin
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
quote:
Orjinalden alıntı: shabani nonda