|
AMD Ryzen 9000 serisi fiyatları sızdı: Beklenenden çok ucuz
-
-
Ciddi ucuz :) (eğer doğru ise)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 22 Temmuz 2024; 12:7:51 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Muhteşem fiyatlar.
Bedava olsa daha pahalı olurdu.
-
Bedave
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
geçmiş olsun Intel ve Qualcom
özellikle SD x -elite 600 dolar fiyatı ile özellikle geçmiş olsun ,
AMD candır !!
-
"BestBuy'da çalışan birini tanıyan AnandTech forum üyesinden geliyor"
kaynak olarak buraya kadar düşmeyeydik iyiydi
Şimdi bunu ciddiye alıp sayfa sayfa tartışanlar da olur burada
-
Yok artık, ciddi misin? O zaman sayın editör bunun haber değeri yok. (Fiyatlar yüksek ihtimal tutmayacak)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 22 Temmuz 2024; 12:18:51 >
Hocam burada bilgiye değer veren, bilginin kaynağını sorgulayan, bir şey yazmadan önce konuda yazılanı okuyan, bir şeyler yazmadan önce 2 dakika düşünen, marka gazına gelmeye meyilli olmayan benden başka kaç kişi kaldı?
-
Çok az kaldı, dalgınlık bazen ben de yanlış okuyorum vesaire ancak bilgi yanlışlığı çok tehlikeli, eğer bilgi doğru değilse bu dedikodu oluyor resmen. ;)
Lafım sana değildi zaten. Yanlış anlaşılma olmasın. Genel bir durumu işaret ettim fark etmişsindir
Fiyatlar doğru da olabilir onu bilemeyiz ama bir forum üyesinin eniştesinin görümcesinin bacanağından aldığı duyuma göre tarzı bir "kaynağın" verdiği bilgiyi de sayfa sayfa tartışmayalım bence artık.
Bu foruma daha iyisi yakışıyor.
-
Aynen farkettim bende destekleyici yorum yazmak istedim. Bencede bu forum dedikodu forumu değil, teknoloji sitesidir dolayısıyla haberler ve yorumlar da buna uygun olması herkesin hayrına.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 22 Temmuz 2024; 12:32:39 >
adam trol ya birde o kada rmuhabbet etmişsin. intel fanatiği o osuruktan farkı yok söylediklerinin.
-
x-elite 600 usd komple cihaz satıyor işlemci değil.
-
Hahah osuruk falan demeyelim de siteye yakışır cevaplar olsun lütfen. Ben mesajını mantıklı bulduğum için cevap verdim. INTEL fanatiği olması çok da sorun değil ki olabilir ahaha :) Not: bence hiç bir konuda fanatik olmaya gerek yok. Hangisi iyiyse ben onu kullanırım. Hayatta hiçbir şeyin fanatiği olmadım. Yok Samsung yok Iphone vesayre…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 22 Temmuz 2024; 12:45:30 >
Bi zahmet ucuz olsun sonuçta AI dışında bir özellikleri yok neredeyse
-
X3d gelene kadar hooold
-
inteli bitirecem diyor :) hele şu intelin son vukatından sonra :)
-
3d gelene kadar bulaşmayın. 7800x3d bile şuan kendinden 2 kat pahalı işlemcilerin üzerinden geçiyor.
-
ama oyunlarda öyle oyun için alınacaksa en iyi secenek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kaynak güvenilir olmasada amd am4 piyasaya çıkınca bi ikinci nesilden sonra fiyatlar kaymak kıvamına gelmisti am5 in ilk nesili tuzlu olur sonra ucuzlar diye bekliyordum beklemtilerimi isaret eden bi bilgi olduğu için inanasım geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
"BestBuy'da çalışan birini tanıyan AnandTech forum üyesinden geliyor" kaynak olarak buraya kadar düşmeyeydik iyiydi Şimdi bunu ciddiye alıp sayfa sayfa tartışanlar da olur burada |
Micro Center'da çalışan çaycı amca oğlundan aldığım bilgilere göre; Ryzen 9 9950X: 399 dolar (7950X 699 dolar) Ryzen 9 9900X: 299 dolar (7900X 549 dolar) Ryzen 7 9700X: 199 dolar (7700X 399 dolar) Ryzen 5 9600X: 99 dolar (7600X 299 dolar) Asılsız olduğunu bile bile haber yapmak ne kadar etik. İnananlar var bir de üstüne |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X