Bugün Şemsipaşa 18.Sokağa komple fiber kablo döşendi kutular tabiki henüz gelmedi |
Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi) (37. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
woww sevindim gerçekten bende aylardır Fevziçakmak mahallesine bekliyorum tek ses seda yok...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün Şemsipaşa 52, 25, 26 sokaklarında evlere fiber kablo çekildi. Henüz kutular koyulmadı. Fiber kablo olduğunda da emin değilim böyle siyah ince bir kablo. Bu kablonun kim tarafından çekildiği de belli değil. Türknet bu kablolardan çekiyor mu? Biliyorsunuz TürkNet kendi alt yapısındaki müşterilerine 1 gbit internet veriyor o sebeple sordum. Bu bölgede yaşayanlar bilgilendirebilirlerse sevinirim.
-
Türknet gigafiber hocam hayırlı olsun maksimum 2 ay sonra kullanmaya başlarsınız.
-
Şemsipaşa 19 Sk fiber kablolar döşeniyor. Hayırlı olsun
-
Gigabit'te geliyor. 1000 Mbps
-
-
Turknet'e talep ilettim. Mayıs ayında Şemsipaşa için fiber aktif olacak dedi. Hayırlı olsun
-
Ve apartmana kablo çekildikten 1 ay 9 gün sonra mutlu son.
-
Bugün itibariyle 52. Sokağa Türknet kutuları takıldı. Tahmin ettiğimden daha hızlılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
giga fiber mi hocam?
-
Evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
18 deyim bende hayirli olsun bizim sokaga kutular konuldu mayıs ayında aktivasyon denildi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyvallah
Hocam Merhaba,
Bende ŞemsiPaşa Mh. Oturuyorum, Bizim binaya da kutu dün takıldı, NEkadar süre içinde internet açılıyor? Bilgi verirmisiniz.
-
Geldi Üstadım, ben 8. Sokakta İkamet ediyorum Geçen hafta Kablo Çektiler, Dün de Kutuyu Taktılar 15 Gün içinde interneti verecekler.
-
Bugün gigafiber bağlandı. Hız testim 200 küsür download 500 küsür upload. Sizlerde durum nasıl? u değerler normal mi?
www.nperf.com
nPerf sonucum - Sonucunuz (3384035845184362) - nPerf.comhttps://www.nperf.com/tr/r/3384035845184362-IMgWaRb7 -
dün bağlattım ben de. ugreen cat6 ethernet kablo aldım. ayrıca pc'nin ethernet portu da önemli etken. başka pclerde kullanılıyor evde, ortalama 800 download 900 upload alıyorum.
wireless olarak 250 mbps civarı alıyorum bende.
www.nperf.com
My nPerf result - Your result (3384060520291171) - nPerf.comhttps://www.nperf.com/en/r/3384060520291171-E0an7qcy -
Ethernet kartının modelini bilmiyorum 500 upload alabiliyorum. Başka sorun olabilir mi ya da sorun var mıdır
“ İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA / FEVZİ ÇAKMAK mahallesine TurkNet GigaFiber gelmesini istiyorum! Çünkü dünya standartlarında ve hızında internet bir ihtiyaçtır.
💪 Sen de adresine dünya standartlarında internet istiyorsan,https://turk.net/gigafiber-istiyorum?utm_source=gigafiberistiyorumlink&utm_medium=link&utm_campaign=gigafiberistiyorum 'ye gel, farkındalık oluşmasına katkıda bulun!”
Müsait olan arkadaşlar yapabilir mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X