< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi) (36. sayfa)
-
-
karadeniz mahallesi sanırım
-
Gaziosmanpaşa Merkez mahallesi türknet gigafiber kablo çekimi yapılıyor.
-
Rami yeni mahallesi tam sınırda. Ne zaman sorsak planlamada yok diyorlar. Sağı solu belli olmuyor turknetin bir bakmışsın ertesi gün sorsan planlamada diyebilirler. Netspeed den memnun değilim. Telekoma geçmeyi düşünüyorum 2 yıl tahatttüt veripte turknet gelirse ağlarım. Var mı bilgisi olan?
-
Hayırlı olsun hocam, bende merkez mahallesindeyim bekliyorum.
-
Sağolun hocam umarım en kısa zamanda tüm mahalleyi bitirirler.
-
şemsipaşaya gigafiber geldi mi? böyle bir söylenti duydum doğru mudur bilemedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şemsipaşaya geldi ise fevziçakmak mahallesine de gelir o zaman dört gözle bekliyorum bakalım
Karadeniz mahallesine gelmiş ama bize gelen giden yok. Caddeden karşıya geçmemişler resmen...
-
haritadan baktım gazioamanpaşa merkez mahallesi ve karadeniz mahallesi metro nun orası fiber aktif olmuş görünüyor
sultangazi vega avm tarafı çalışam devam ediyormuş bizim orası planlamada görünüyor hala çalışma başlamamış
-
Hocam bahsi geçen haritaya, yani kontrol ettiğiniz haritaya nasıl ulaşabiliriz? Buraya da atar mısınız? Bende Gaziosmanpaşa Merkez 'deyim.quote:
Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamerharitadan baktım gazioamanpaşa merkez mahallesi ve karadeniz mahallesi metro nun orası fiber aktif olmuş görünüyor
sultangazi vega avm tarafı çalışam devam ediyormuş bizim orası planlamada görünüyor hala çalışma başlamamış
Merkez de fiber aktif turknet altyapı sorgulama dan bakarsan görürsün
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ya bu Bağlarbaşı Fevziçakmak Şemsipaşa mahallelerine neden gelmiyor anlamış değilim. Etrafımda her yerde ya çalışma var yada gigafiber aktif, bi tek oturduğum yerde yok
Hangi sokaktasınız kullanan sokaklar var kablo çekilen henüz aktif olmamış sokaklar var çalışmalar devam ediyor harita :
google my mapsTürkNet GigaFiber - Google Haritalarımhttps://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1UlxI8T83yGQRNl1s6kQd7gO1bVG4d8_4&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber&ll=40.996402923215044%2C28.97181791708049&z=12
-
şemsipaşa da benim bildiğim planlama yok
konum karadeniz Mahallesi Turknet fiber kutularını yerleştirmeye başladı.
-
Karadeniz, 1144 sokakta apartmanlara kutuları koydular fakat sistemde gözükmüyor henüz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X