Şimdi Ara

MÜJDE: Gonya belediyesi 65 yaş üstüne toplu taşımayı ücretli yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet burdan belediyeyi tebrik ediyorum. Belki evde otururlar artık
    Ancak emekli kesim yüksek risk grubunda olduğu için hastane ulaşım ücretlerini devlet ödemeli

Nutuk
    Konya belediyesi 65 yaş üstü kişilerin ücretsiz toplu ulaşım kullanımının durdurulduğunu bildirdi
    https://www.nutuk.com.tr/konya-belediyesi-65-yas-ustu-kisilerin-ucretsiz-toplu-ulasim-kullaniminin-durduruldugu-6503h.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 20 Mart 2020; 15:58:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar emekli kesim genelde tek maaşa bakıyor. Bu maaş yetsin diye,ihtiyacını sırf daha ucuz diye ankara ulus hiline gidier. Almanya’daki bir emekli gibi rahat değil, almanya’da bir emekli atıyorum kendisine en yakın norma aldi vs gidip alıyor. Zaten normal zamanda alman emekli dünyayı gezerken. Bizim emekli oğlanı everecem deyip kredi çekiyor. şimdi sorun şurada emekli kesim bu tutumu geçinebilmek için alışkanlık haline getirmiş. Bu süreçte vaz geçmeleri gerekli. Bir emekliye sorsan sana vereceği cevap. Ay sonunu getirememek yani ha parasız kalmışsın ha ölmüşsün.
    Bakın iyi okuyun. Bu günün gençi yarın emekli olduğunda. Sırf daha ucuz diye şehrin içinde dolanacak, siz siz evet hepimiz. Geçinebilmek için. Neden biliyormusunuz, mühür kullanma eğtimi yokta ondan.
  • Arkadaşlar emekli kesim genelde tek maaşa bakıyor. Bu maaş yetsin diye,ihtiyacını sırf daha ucuz diye ankara ulus hiline gidier. Almanya’daki bir emekli gibi rahat değil, almanya’da bir emekli atıyorum kendisine en yakın norma aldi vs gidip alıyor. Zaten normal zamanda alman emekli dünyayı gezerken. Bizim emekli oğlanı everecem deyip kredi çekiyor. şimdi sorun şurada emekli kesim bu tutumu geçinebilmek için alışkanlık haline getirmiş. Bu süreçte vaz geçmeleri gerekli. Bir emekliye sorsan sana vereceği cevap. Ay sonunu getirememek yani ha parasız kalmışsın ha ölmüşsün.
    Bakın iyi okuyun. Bu günün gençi yarın emekli olduğunda. Sırf daha ucuz diye şehrin içinde dolanacak, siz siz evet hepimiz. Geçinebilmek için. Neden biliyormusunuz, mühür kullanma eğtimi yokta ondan.

• Ücretsiz Biniş Tamamen Kalkması Gerekir

Devlet Sadece Hastane Ulaşımı İçin Destek Sağlasın Yeter O Da Otobüsle Değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 21 Mart 2020; 1:7:15 >
  • Konya belediyesini tebrik ediyorum. Diğer şehirlerde de durdurulmasının veya sınır getirilmesinin doğru olacağını düşünüyorum.

• Doğru karar.

Ceğape yapsaydı burada açılacak başlıkları tahmin edebiliyorum
  • Maalesef... Alınan bu karar geri çekildi. 65 yaş üzeri toplu ulaşımı gereksiz kullanmasın diye uyarı yapıldı. Zaten bakanlığın vermiş olduğu 65 yaş üzerine ücretsiz toplu taşıma kullanma hakkını belediye kendisi çekemez.
  • Bedava olanların ücretini diğer yolcular öder (kaçak elektriği ise düzgün ödeme yapan öder. Hatta reklam vardı kredileri ödemeyenin masrafını düzgün ödeyen niye ödesin diye ing yada TEB kredi puanına göre ödeme yaparsınız diyordu.)
    Burdan kimin bedava kullanmasını istersiniz sorusunun cevabını bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 20 Mart 2020; 21:14:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Virus olmasa da 65 yaş üstünun ücretli olması gerekiyordu. Otobusler fink atan dedelerle doluydu..Şuan tamamen zaruri oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mercpool

Maalesef... Alınan bu karar geri çekildi. 65 yaş üzeri toplu ulaşımı gereksiz kullanmasın diye uyarı yapıldı. Zaten bakanlığın vermiş olduğu 65 yaş üzerine ücretsiz toplu taşıma kullanma hakkını belediye kendisi çekemez.
    Kaynak var mı konuyu değiştirelim

• Darısı öğrenci abonmanlarının da tamamen kaldırılmasına
  • Aynısını imamoğlu yapsaydı dilleri damakları kururdu "ayy ne kadar düşünceli benim başkanım"
    Ak partli bir belediye yapınca "zaten yapması gereken bir şey ne var bunda"
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Batarang-

Aynısını imamoğlu yapsaydı dilleri damakları kururdu "ayy ne kadar düşünceli benim başkanım"
    Ak partli bir belediye yapınca "zaten yapması gereken bir şey ne var bunda"
    Aynısını İmamoğlu yapsaydı siz "halk düşmanı, yaşlılara karşı" diye laf atmak için birbirinizle yarışırdınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

Kaynak var mı konuyu değiştirelim

Alıntıları Göster
    Konya Büyükşehirtwitter
    Konya Büyükşehir
    https://twitter.com/Konyabuyuksehir/status/1241001972129464320

• mercpool kullanıcısına yanıt
    Bunlar lafla olsaydı zaten bugün sokağa çıkma tasağı getirilisin konuları konuşulmazdı .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boşuna dememişler kurt kocayınca köpeklere maskara olur diye. Bir de müjde yazmış. Yazık.

• ulan başka hangi ülkede yaşanır bu kadar komedi flim varken, amerikalı yapımcılar haltetmiş flim sektöründe bizimkilerin yanında

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.