< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 20 Mart 2020; 15:58:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 20 Mart 2020; 15:58:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Doğru karar.
Ceğape yapsaydı burada açılacak başlıkları tahmin edebiliyorum ![]() |
Arkadaşlar emekli kesim genelde tek maaşa bakıyor. Bu maaş yetsin diye,ihtiyacını sırf daha ucuz diye ankara ulus hiline gidier. Almanya’daki bir emekli gibi rahat değil, almanya’da bir emekli atıyorum kendisine en yakın norma aldi vs gidip alıyor. Zaten normal zamanda alman emekli dünyayı gezerken. Bizim emekli oğlanı everecem deyip kredi çekiyor. şimdi sorun şurada emekli kesim bu tutumu geçinebilmek için alışkanlık haline getirmiş. Bu süreçte vaz geçmeleri gerekli. Bir emekliye sorsan sana vereceği cevap. Ay sonunu getirememek yani ha parasız kalmışsın ha ölmüşsün.
Bakın iyi okuyun. Bu günün gençi yarın emekli olduğunda. Sırf daha ucuz diye şehrin içinde dolanacak, siz siz evet hepimiz. Geçinebilmek için. Neden biliyormusunuz, mühür kullanma eğtimi yokta ondan. |
Konya belediyesini tebrik ediyorum. Diğer şehirlerde de durdurulmasının veya sınır getirilmesinin doğru olacağını düşünüyorum.
|
Aynısını İmamoğlu yapsaydı siz "halk düşmanı, yaşlılara karşı" diye laf atmak için birbirinizle yarışırdınız.
|
Virus olmasa da 65 yaş üstünun ücretli olması gerekiyordu. Otobusler fink atan dedelerle doluydu..Şuan tamamen zaruri oldu.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 21 Mart 2020; 1:7:15 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 20 Mart 2020; 21:14:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|