Bildirim
Müjde içerir: reis vatandaşını enflasyona ezdirmedi, mtv'de indirim geliyor... (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ahh ahhh reiz iyide kadroları kötü.
-
helal olsun dış güçlere o zaman.
-
Bu müjdeci editör hangi maddeyi kullaniyor ise ben de onu ıstiyorum.
Oğlum meczup musun? Biz tek adam rejimine geçmedik mı?
Ayni adamın yönettiği Ekonomik istikrarsizligin sonucunda fiktif enflasyon 36%., gerçeği 60-70% civari...
Ayni adamın 36% yerine 35% zam yapması mı müjde?
Tamam ülkede eğitim kötü, tamam algı operasyonu, tamam dij güçler, ajanlar , büyük oyunlar , tamam cengiz limak falan... sağ partilerin kullandığı bilumum bahane yaratılması tamam...
Yahu bu insanın cebinde parası kalmadı, donu kalmadı, bari aklını almaya çalışmayın...
Faiz neden değildir, sonuçtur kafası bu,
Yağmur neden değildir, Şemsiye nedendir, Yağmur sonuçtur.
Öyle mi ?
Şemsiyeyi kılıfı ile değil, koskoca Tenteyi soktunuz, bari açmaya çalışmayın artık...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 8 Aralık 2021; 5:46:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
reis yanımızda hükümeti düsürecek insallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zammın indirimi mi
-
İnanan yüzde 40 ı var nasıl olsa adam rahat rahat sallıyor koyunlarda yiyor işte 20 yıldır ‼️‼️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalancı çoban hikayesini bilmeyen yoktur bizim koyunların başın'da da sürekli yalan söyleyen bir çoban var hikayenin sonunu herkes iyi biliyor telef olan her zaman koyunlar olur unutmayın...
-
Ahaha bu mesaj da bir "dolar 1,2 olmuş bilgisayar alınmaz bundan sonra" olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X