Bu haber müjde mi ???????? bu forum haber sitesine dönmüş... ama ne haberi.. |
Müjde! Konsollardaki gümrük vergisi oranı azaltıldı (11. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Şöyle bir şey de var
Yeni kasa çıkmadan önce en az 2 tane daha yeni model numaralı ps5 çıkar
Yani cfi-11xx,cfi-12xx şeklinde
Belli başlı sorunlar giderilmiş,daha iyi soğutma sistemi olan vb şeklinde.Aynısı ps4 de olmuştu.Slim çıkana kadar cuh 1100 ve 1200 çıkmışdı.
Hatta 2. elciler cuh 1000 leri almıyordu kronik sorunlardan dolayı.
Şuan durum nasıl ps5 de bilmem ama minik de olsa daha iyi olan konsolu beklemek çok daha mantıklı.Şuan almayı gerektirecek herhangi bir şey yok.Yeni bir oyun,özellik vb.Bu yüzden bekliyorum.Belki slim için beklemem ona bence daha var ama kesinlikle ilk versiyondan almam diye düşünüyorum.
Euro dolar yükselir diyen parayı döviz yapsın koysun köşeye bu kadar basit.
-
Aynen telefonda da öyle arabada da böyle adamlar yurtdışındaki perakende satış fiyatı üzerinden vergi kur ekleyip millete yedirdiler bugüne kadar hala da yediriyorlar 😂😂 -
Series S ne kadar olur bilen var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Allons-y
Arkadaşlar hem Sony hem Microsoft fiyatları biraz subvanse ediyordu. Hatırlarsanız fiyat açıklandı sonra bir miktar düşüş oldu. Neden %30 tam yansımamış diye firmalara saldıracak arkadaşları bunu göz önüne alsın lütfen.Sübvanse eden filan yok idi. Microsoft 9 dan yukarı çıkardı Ps5 direk 8300 çıkarınca paşa paşa indi aşağıya xbox da. İndirilen tutarı yansıtır yansıtmaz orası artık firmaların bileceği iş ama rekabetin olduğu yerde elinden geleni yapacaktır iki firma da. Yapmasa da çok da umurumda değil almam olur biter. Bir tüketiciler firmalar a gereken tepkiyi vermek zorundayız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten konsol alacak olan kesimin %95 i Türkiyeden bindirimli şekilde aldı. Yeni konsollar geldiği zaman vergi daha şenlenir.
Yine aldatmaca olan bir haber. Müjde ne ya ?
-
Bence o olay danışıklı dövüşquote:
Orijinalden alıntı: shankssanSübvanse eden filan yok idi. Microsoft 9 dan yukarı çıkardı Ps5 direk 8300 çıkarınca paşa paşa indi aşağıya xbox da. İndirilen tutarı yansıtır yansıtmaz orası artık firmaların bileceği iş ama rekabetin olduğu yerde elinden geleni yapacaktır iki firma da. Yapmasa da çok da umurumda değil almam olur biter. Bir tüketiciler firmalar a gereken tepkiyi vermek zorundayız.
Alıntıları Göster -
Şimdi ben bu konsolu kaça almalıyım?
"Bir tüketiciler firmalara gereken tepkiyi vermek zorundayız." Vergileri ve zamları gülerek karşılayan bir millet olmuşken tepki verecek kitle göremiyorum maalesef. Tepki verilecek olsaydı başından oyun fiyatlarına tepki verilirdi.
Almayın bekleyin tepkinizi gösterin birlik olabiliriz dedik yıllarca "benim zevkime karışma" , "benim param" , "tek eğlencem" diye diye fiyatlar bu şekilde oldu.
Bir laf vardır "Birlikten kuvvet doğar" diye . Bunu zamanında Rus oyuncuların pahalı diye gösterdiği tepki sayesinde Rusya ekonomisine göre ayarlanan fiyatlar sayesinde uygun fiyattan alırlarken bizler Rus PSN den oyun almaya çalışıyorduk ucuz diye.
Sende ver tepkini birkaç ay oynama elindekileri oyna bir şey kaybetmezsin tersine kazanırsın dedik ama "oyun almamakla fiyat mı düşer" zeka küpleri sürekli meydandaydı.
Neyse bu böyle geldi böyle gidecek oyun olsun makine olsun Avrupa'da en pahalı satanlar kategorisinde olmaya devam edeceğiz tepkisiz kaldığımız sürece.
Konsolu 1 yıl geç almakla , Oyunu 3 ay geç oynamakla hiçbir şey kaybedilmez.
Bu arada bu yazdıklarımı sana yazmadım genel olarak yazdım yanlış anlama olmasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: zack06"Bir tüketiciler firmalara gereken tepkiyi vermek zorundayız." Vergileri ve zamları gülerek karşılayan bir millet olmuşken tepki verecek kitle göremiyorum maalesef. Tepki verilecek olsaydı başından oyun fiyatlarına tepki verilirdi.
Almayın bekleyin tepkinizi gösterin birlik olabiliriz dedik yıllarca "benim zevkime karışma" , "benim param" , "tek eğlencem" diye diye fiyatlar bu şekilde oldu.
Bir laf vardır "Birlikten kuvvet doğar" diye . Bunu zamanında Rus oyuncuların pahalı diye gösterdiği tepki sayesinde Rusya ekonomisine göre ayarlanan fiyatlar sayesinde uygun fiyattan alırlarken bizler Rus PSN den oyun almaya çalışıyorduk ucuz diye.
Sende ver tepkini birkaç ay oynama elindekileri oyna bir şey kaybetmezsin tersine kazanırsın dedik ama "oyun almamakla fiyat mı düşer" zeka küpleri sürekli meydandaydı.
Neyse bu böyle geldi böyle gidecek oyun olsun makine olsun Avrupa'da en pahalı satanlar kategorisinde olmaya devam edeceğiz tepkisiz kaldığımız sürece.
Konsolu 1 yıl geç almakla , Oyunu 3 ay geç oynamakla hiçbir şey kaybedilmez.
Bu arada bu yazdıklarımı sana yazmadım genel olarak yazdım yanlış anlama olmasın.
Baştan sona haklısın. Kesinlikle her kelimesinde hak veriyorum. Ben bazen bu şekilde konuşunca stokcular için bile almayın bekleyin dedim diye linç ettiler beni. Sana ne senin paran mı isteyen 20 de verir 25 de. Sen aç isen biz ne yapalım filan diye. Yani kısa ve öz bizden hiç birsey olmaz. Haklısın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yeni nesili geç fat kasa ps4 e 2500 tl isteyenlere de gelsin bu haber.
Cümlemizin -
Arkadaşlar üzülmeyin 2023'de milli konsolumuzu yapıcaz inşallah subanallah.
-
Abi ben o kadar parayı asla yatırmam teknolojiye 2-3 oyun oynamayayım ne olacak. O parayla yatırım bile yapılır :D -
xbox series x kaça geliyor şuan ?
-
O kadar dedik hücum etmeyin bekleyin ama yok herkez sidik yarışı peşinde bu arz talebi kendiniz yaratıyorsunuz sonra çohhhhhh bahalııııııııı bak 2. El araçlar dünyasına nasıl ayar verdiler -
Ya arkadaş yeni nesil bu vergi olayını anlayamadı. adam %20 gümrük vergisine isyan ediyor. Ülkeye gümrüksüz mal girince kendisinin de ilelebed müreffeh yaşayabileceğini zannediyor. Sizin kafayla anca venezuella oluruz. Dolar kuru ebesinin nikahına dayanır ülkeye gümrüksüz vergisiz mal sokarsan.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X