Şimdi Ara

Müjde! Konsollardaki gümrük vergisi oranı azaltıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
4
Favori
65.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ölümü göster, sıtmaya razı et kral sansınlar...

Size inananın aklına...
  • Dijital kaçtan satılır acaba bu durumda??
  • Bir çok üründe olduğu gibi kur düşmesine rağmen gram fiyat düşmemesi beni düşündürüyor eğer Sony veya Microsoft fiyatları kendi düşürmez ise halimiz yaman umarım fiyatlar düşer ama şuanda görünen zor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abdülhak Hamit Tarhan

Olmayan vergiyi getirip azaltınca müjde oldu
    Vergi uzamayabilir diyenlere siz aptal mısınız diyordunuz şimdi böyle oldu. Her türlü kabın şeklini alırsınız siz.
  • Eşeği kaybedip yeniden bulduk :) Yeni fiyat ne olur acaba 7k bandına çekilir gibi
  • Beklemiyordum böyle bir haber , ülkemiz şaşırttı muhtemelen 1-1.2k fiyat aşağı inecek bu durumda yani 7-7.3k arası bir yerde olacak fiyat . Hayırlı olsun bakalım :)
  • 6k bandına iner
  • Stokçular şimdi oturup bunu günlüğünüze ağlayarak yazabilirsiniz jdjdksks sevgili günlük bugün devletime kırıldım... jsjsjs
  • Başlığa bak, müjde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralar karisir
  • Sigara zammı gibi tepki çekince indirime git , ölümü göster sıtmaya razı et. Bu ülke hep aynı değişmez . Dolar 8.50 neden oldu değil 7.40 düştü diye sevinir gibi bişey . Başlığı atanı da kınıyorum ..
  • Arkadaşlar hem Sony hem Microsoft fiyatları biraz subvanse ediyordu. Hatırlarsanız fiyat açıklandı sonra bir miktar düşüş oldu. Neden %30 tam yansımamış diye firmalara saldıracak arkadaşları bunu göz önüne alsın lütfen.

• Satsınlar bakalım şimdi de 10bin e sahibinden e koyup 😁kazık gibi girdi köylü kurnazlarına ahahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peex -- 31 Aralık 2020; 17:28:41 >
  • Dijital tr de satışa ne zaman cıkar?
  • niye yapmışlar anlamadım.
    gençlerin oyunu istiyorsanız, ilk önce içki içilmesini neredeyse yasaklanmış hale getirdiğiniz için özür dileyip, über alkol vergilerini düşürün.

artık elektronik eşyalar bizim için hayal, bari kafayı bulup rahatlayalım biraz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihat emre

vergi alınmaması bence hataydı makul bi seviyede olması kimseyi üzmez ama ithal edilen bir üründen vergi alınmaması devlet yönetimi adına saçmalık olur
    sosyalist dinciler ülkeyi batırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 31 Aralık 2020; 18:30:58 >
  • Türkiye'de fiyatı artan birşeyin düştüğünü görmedim, helede ithalat ürünü ise bu bir hayal maalesef.
  • Sonradan icad edilen bir verginin oranı düştü diye sevinen ve bunu kuzular gibi alkışlayalan başka millet yoktur. 4r4bikler bile yapmaz bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-400988AF7 -- 31 Aralık 2020; 17:30:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Super oldu ya tr fiyatlari ne olcak
  • 8300 tl olan 500 euroluk konsul fiyatı güncel euro kuru olan 9.10 ile birlikte 6442tl ye satılması gerekiyor.

500 euro x 9.10 =4550

4550%20 = 910

4550+910=5460

5460%18=982.8tl

5460+982.8=6442.8

Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.